ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπιλμπάο οφείλει να πληρώσει 550.000 για το Σάριτς

Η Μπιλμπάο οφείλει να πληρώσει 550.000 για το Σάριτς

Το δικαστήριο της FIBA αποφάσισε πως η Μπιλμπάο, θα πρέπει να πληρώσει 550.000 (!) ευρώ στη Ζάγκρεμπ για να κάνει δικό της τον Ντάριο Σάριτς. Σοκαρισμένος ο παίκτης

Ο Ντάριο Σάριτς εξακολουθεί να αποτελεί το "Μήλον της Έριδος" ανάμεσα στην Μπιλμπάο και τη Ζάγκρεμπ.

Η υπόθεση του βρέθηκε για να επιλυθεί στο δικαστήριο της FIBA και ο παίκτης για να καταφέρει να αγωνιστεί στην ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, θα πρέπει πρώτα να καταβάλει ο σύλλογος το ποσό των 550.000 ευρώ.

Σοκαρισμένος δήλωσε ο παίκτης σε δηλώσεις του στο 24sata.hr: "Είμαι σοκαρισμένος και έκπληκτος. Ήλπιζα για πολύ μικρότερες ζημιές. Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια. Είμαστε στο ξεκίνημα μίας σαπουνόπερας. Ελπίζω ότι κάπως θα επιλυθεί το πρόβλημα.

Το αφήνω στα χέρια των δικηγόρων μου. Δεν έχω άλλη επιλογή, από το να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου. Το μόνο που θέλω είναι να παίξω. Δεν ξέρω ούτε καν τι να σκεφτώ".

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης, με την Μπιλμπάο να ανακοινώνει τον περασμένο Ιούλιο, την απόκτηση ενός εξαιρετικά ταλαντούχου παίκτη.

Την περασμένη χρονιά στην Αδριατική Λίγκα είχε 3 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ στην Ευρωλίγκα πετύχαινε 2 πόντους και μάζευε 4,5 ριμπάουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ