ΜΠΑΣΚΕΤ

Η κορυφαία πεντάδα των ισπανικών τελικών

Η κορυφαία πεντάδα των ισπανικών τελικών

Το ισπανικό πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του με τη Μπαρτσελόνα να κατακτά τον τίτλο της πρωταθλήτριας έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης στη σειρά των τελικών και αυτή είναι η κορυφαία πεντάδα...

Η σειρά των τελικών του ισπανικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, τελείωσε με τους "μπλαουγκράνα" να επιστρέφουν μετά από έναν χρόνο στον θρόνο του Πρωταθλητή, καθώς επικράτησαν στον τέταρτο αγώνα της σειράς.

Μετά, λοιπόν, από το πέρας των αναμετρήσεων επιλέχθηκε η κορυφαία πεντάδα των τελικών. Τρεις παίκτες της Μπαρτσελόνα και δυο της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούν τους εκλεκτούς που συγκαταλέγονται σε αυτή.

Πέρα από την προφανή παρουσία του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP των τελικών της Liga Endesa, από πλευράς Μπαρτσελόνα συγκαταλέγονται οι Άντε Τόμιτς (μ.ο. 12,2 πόντοι και 8 ριμπάουντ) και Μαρσελίνιο Χουέρτας (μ.ο. 11 πόντοι και 6,7 ασίστ).

Από τη μεριά της "Βασίλισσας" θέση στην κορυφαία πεντάδα έχει ο Ρούντι Φερνάντεθ (μ.ο. 13,2 πόντοι, 4,2 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ) αλλά και ο Έλληνας διεθνής, Γιάννης Μπουρούσης. Ο 31χρονος σέντερ είχε κατά μέσο όρο στους τέσσερις τελικούς 11,7 πόντους και 5,7 ριμπάουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ