ΜΠΑΣΚΕΤ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Νέντοβιτς

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Νέντοβιτς

Ο τραυματισμός του Νέμανια Νέντοβιτς αποτέλεσε ένα από τα αίτια του κακού στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπιλμπάο (80-76), στα προημιτελικά της Liga Endesa. Δεν έχει κάτι σοβαρό, όπως δήλωσε ο ίδιος (video).

Η Βαλένθια δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δουλειά απέναντι στη Μπιλμπάο , αφού ηττήθηκε εντός έδρας με 80-78. Οι "άνδρες με τα μαύρα" απάντησαν στο break της Βαλένθια και έφεραν τη σειρά στα ίσια (1-1), ενώ υπάρχει ένας ακόμη αγώνας όπου θα κριθεί η πρόκριση στους ημιτελικούς.

Αυτό που απασχολεί περισσότερο από κάθε τι άλλο τον Κάρλες Ντουράν εν όψει της αυριανής (1/6, 21:30) αναμέτρησης είναι η κατάσταση του Νέμανια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος πόιντ γκαρντ τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου, κι ενώ προσπάθησε να σκοράρει στον αιφνιδιασμό. Οι άνθρωποι της Βαλένθια διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φάση του τραυματισμού, θεωρώντας πως ο Ντανίλο Άντζουσιτς είχε δόλο.

Το θύμα της υπόθεσης όμως θέλησε να κατεβάσει τους τόνους λέγοντας πως " δεν υπάρχει λόγος να το παρακάνουμε. Θα είμαι καλά τις επόμενες ημέρες. Ο Ντάνι δεν το έκανε σκεμμένα", πριν δώσει σύνθημα νίκης αφού " θα πάμε στο Μπιλμπάο για να κερδίσουμε".

Όπως και να έχει, μοιάζει πολύ δύσκολο να είναι παρών στο αυριανό παιχνίδι αφού ο τραυματισμός στον αστράγαλο δείχνει αρκετός για να τον κρατήσει εκτός μάχης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ