ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιουλ: "Ο Σπανούλης είναι θρύλος, ελπίζω να του μοιάσω"

Γιουλ: "Ο Σπανούλης είναι θρύλος, ελπίζω να του μοιάσω"

Ο Σέρχιο Γιουλ εκθείασε τον Βασίλη Σπανούλη, χαρακτηρίζοντας τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ελπίζει να του μοιάζει. Η απάντηση του για το ενδεχόμενο να παίξει στο ΝΒΑ.

Ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιουλ, μίλησε στην εκπομπή "Pick-n-Roll" του OTE-TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη. Τον χαρακτήρισε θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ελπίζει κάποια μέρα να του μοιάσει. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παίξει στο ΝΒΑ.

Για το αν συγκρίνει εκείνον με τον Βασίλη Σπανούλη στο να σημειώνει καθοριστικά σουτ: "Όχι, νομίζω ότι ο Σπανούλης είναι ένας θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν παίξει στην Ευρώπη. Τον σέβομαι πάρα πολύ. Είναι ένας παίκτης, από τον οποίο πάντα μπορείς να μάθεις καινούργια πράγματα. Ελπίζω μία μέρα να καταφέρω να του μοιάσω".

Για το ΝΒΑ και τους Ρόκετς: 'Έχω πει πολλές φορές ότι είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλω να αγωνίζομαι, για να κερδίζω τίτλους και θεωρώ ότι είμαι στην ιδανική ομάδα, προκειμένου να το πετύχω. Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνω. Επίσης οι οπαδοί κάθε μέρα μου δείχνουν πολύ μεγάλη αγάπη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Σε τελική ανάλυση πρέπει να είσαι εκεί που νιώθεις ευτυχισμένος με το παιχνίδι σου και με τη ζωή σου και εγώ στη Ρεάλ Μαδρίτης είμαι πολύ ευτυχισμένος. Οι Ρόκετς πάντα σέβονταν την απόφασή μου. Έδειξαν πραγματικά πολύ μεγάλο σεβασμό και ποτέ δε μου άσκησαν καμία πίεση. Είναι προφανές ότι παρακολουθούν τα παιχνίδια μου, είναι φυσιολογικό. Όμως ανέκαθεν σέβονταν την απόφασή μου και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ