ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιασικεβίτσιους: "Δεν υπάρχουν ηθικές νίκες"

Γιασικεβίτσιους: "Δεν υπάρχουν ηθικές νίκες"
INTIME SPORTS

Όπως αποκάλυψε ο Πασκουάλ, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έπαιξε με σπασμένο πλευρό σε όλους τους τελικούς, ενώ ο ίδιος ο Λιθουανός δεν έψαξε για δικαιολογίες στις δηλώσεις του. Διαβάστε επίσης τι είπε ο Ραμπασέδα που έκανε λόγο για συνεχές flopping των Μαδριλένων

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε ότι καλύτερο μπορούσε στον πέμπτο τελικό με τη Ρεάλ. Πέτυχε 23 πόντους, τράβηξε το βάρος στην επίθεση της Μπαρτσελόνα αλλά δεν ήταν αρκετή η προσπάθειά του για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Ο Λιθουανός που όπως αποκάλυψε ο Πασκουάλ, έπαιξε σε όλους τους τελικούς με σπασμένο πλευρό δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες.

Αρκέστηκε να πει ότι: "δεν υπάρχουν ηθικές νίκες. Χάσαμε το πρωτάθλημα και αυτό είναι όλο", διατηρώντας την ψυχραιμία του από την απώλεια ενός τίτλου.

Πάντως, ο Τσάβι Ραμπασέδα αναφέρθηκε στο "θέατρο" που έκαναν οι Μαδριλένοι και άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας: "Μερικές φορές ένιωθες μέσα στο παιχνίδι ότι έπρεπε να παίξουμε εναντίον όλων... Της Ρεάλ, της διαιτησίας, του flopping, κόντρα σε όλους. Είναι καταστάσεις για τις οποίες θα πρέπει κάποιος να αναλάβει δράση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ