ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττα-σοκ για τη Μπαρτσελόνα

Ήττα-σοκ για τη Μπαρτσελόνα

Σε περιπέτειες μπαίνει πλέον η Μπαρτσελόνα, μετά την εντός έδρας ήττα της από την Ομπραντόιρο που έκανε αποφασιστικό βήμα για το "Κόπα ντελ Ρέι"

Η Μπαρτσελόνα για μία ακόμα φορά φέτος δεν έπεισε... Οι Καταλανοί ηττήθηκαν εντός έδρας από την Ομπραντόιρο με σκορ 62-54 και πλέον τα πράγματα περιπλέκονται για την πρόκρισή τους στο "Κόπα ντελ Ρέι".

Αντίθετα αποφασιστικό βήμα για την 8άδα του Κυπέλλου Ισπανίας, έκανε η Ομπραντόιρο η οποία έχει κάνει εξαιρετικό α' γύρο και εγκλώβισε την Μπαρτσελόνα με την εξαιρετική της άμυνα.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Ναβάρο κι έπεσαν θύματα της πολύ ομαδικής δουλειάς της Ομπραντόιρο που είχε μόνο έναν παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων αλλά πήρε βοήθειες από όλους.

Στα παιχνίδια που άνοιξαν την εμβόλιμη 13η αγωνιστική της ισπανικής λίγκας, τόσο η Κάχα Λαμποράλ, όσο και η Μπιλμπάο είχαν την ευκαιρία να πετύχουν εύκολες νίκες.

Πολύ καλοί οι Έλληνες της Μπιλμπάο, με τον Βασιλειάδη να τελειώνει το παιχνίδι με 16 πόντους και 4 ριμπάουντ και τον Ζήση να προσθέτει άλλους 11 πόντους και να μοιράζει 6 ασίστ.

Η Κάχα Λαμποράλ πέρασε με νίκη από την έδρα της Βαγιαδολίδ, διαλύοντας την με το ευρύ 93-71, ενώ η Μπιλμπάο δεν είχε κανένα πρόβλημα με αντίπαλο την Μούρθια (98-75).

Θρίαμβος της Λαγκούν Άρο με αντίπαλο την Σαραγόσα, καθώς επιβλήθηκε με σκορ 79-70.

Ο Τζέιμς Γκιστ στη νίκη της Μάλαγα επί της Κανάριας αγωνίστηκε 15,5 λεπτά και πέτυχε 2 πόντους.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής: Λαγκούν Άρο-Σαραγόσα 79-70, Εστουδιάντες-Γκραν Κανάρια 83-74, Βαγιαδολίδ-Κάχα Λαμποράλ 71-93, Μπιλμπάο-Μούρθια 98-75, Μπαρτσελόνα-Ομπραντόιρο 54-62, Μπανταλόνα-Καχασόλ 84-82, Μάλαγα-Κανάριας 88-67, 20/12 Ρεάλ-Βαλένθια, Μανρέσα-Φουενλαμπράδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ