ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε το "ριπίτ" ο Πάνκο στην ACB

Έκανε το "ριπίτ" ο Πάνκο στην ACB

Ο 36χρονος Άντι Πάνκο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για το μήνα Φεβρουάριο τονίζοντας όμως πως θα άλλαζε τους προσωπικούς τους τίτλους με νίκες της ομάδας του

Στα 36 του χρόνια, ο Άντι Πάνκο συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην ισπανική λίγκα. Μέσα στο Φεβρουάριο συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και αναδείχθηκε ξανά MVP για το μήνα.

Το ίδιο είχε συμβεί και τον Ιανουάριο, όταν ο Πάνκο πήρε ξανά τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη. Ωστόσο, στις δηλώσεις του τόνισε ότι ήταν πιο χαρούμενος τότε γιατί κέρδιζε η ομάδα του.

"Ήμουν πολύ πιο χαρούμενος τον Ιανουάριο όταν και η ομάδα μου έπαιρνε θετικά αποτελέσματα. Ένας παίκτης δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την ατομική διάκριση, όταν η ομάδα του έχει χάσει τα 2 από τα 3 παιχνίδια που έχει δώσει μέσα στο μήνα. Θα άλλαζα τους τίτλους του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου με νίκες της ομάδας μου", σχολίασε ο Άντι Πάνκο.

Κόντρα στην Μούρθια, μέσα στο μήνα, είχε 33 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ αναδείχθηκε MVP της εβδομάδας για 7η φορά μέσα στη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ