ΜΠΑΣΚΕΤ

Αμφίβολος ο Γκρέιντζερ

Αμφίβολος ο Γκρέιντζερ

Τις υπηρεσίες του Τζέισον Γκρέιντζερ φαίνεται πως θα στερηθεί ο τεχνικός της Μάλαγα, Χοάν Πλάθα , καθώς ο 25χρονος Ουρουγουανός γκαρντ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το πόδι του.

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο αριστερό του πόδι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι κόντρα στην Χόβεντουτ, καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις. Η Ουνικάχα γνώρισε την πρώτη της ήττα στη Liga Endesa και ο Χοάν Πλάθα έχασε ένα σημαντικό χαρτί.

Ο γκαρντ της Ουνικάχα Μάλαγα πέρασε το κατώφλι του νοσοκομείου και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν πως έχει έναν μυικό τραυματισμό στο αριστερό πόδι. Ως εκ τούτου η συμμετοχή του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague το βράδυ της Πέμπτης (13/11, 21:45) κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Τρεις μήνες εκτός ο Σάδα

Ο Βίκτορ Σάδα σύμφωνα με το Sportando θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη μέση και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου τρεισήμισι μήνες.

Ο 30χρονος Ισπανός γκαρντ ξέκινησε την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα τη χρονιά 2003-2004. Το 2008 την επαγγελματική του στέγη αναζήτησε και πάλι σε γνώριμα μέρη καθώς επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα όπου κι έμεινε μέχρι το 2014.

Στις 13 Αυγούστου 2014 υπέγραψε συμβόλαιο με την Ανδόρα. Με τους "μπλαουγκράνα" στη Euroleague μέτρησε συνολικά σε 166 παιχνίδια 2.5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ στo ισπανικό πρωτάθλημα σε 373 παιχνίδια μέτρησε 3.7 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ κατά μέσο όρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ