VTB LEAGUE

Έπαθε... σοκ ο Όγκουστιν

Έπαθε... σοκ ο Όγκουστιν

Έως το κλέψιμο της μπάλας, τα είχε όλα προγραμματισμένα. Όταν είδε πως είχε 1'' να κάνει ό,τι ήταν να κάνει, ο Τζέιμς Όγκουστιν αυτοσχεδίασε. Μετά χάθηκε στις σκέψεις του και "ξύπνησε" στην αγκαλιά των παικτών της Χίμκι.

Η Χίμκι είχε νικήσει στο USK της ΤΣΣΚΑ, τη νίκησε και στο BCMO (τη δική της έδρα) και έγινε το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση στο Β' όμιλο της VTB United League, διότι... έβαλε σκούπα. Παρεμπιπτόντως, αυτή ήταν η 24η διαδοχική νίκη της ομάδας του Κουρτινάιτις.

Ο κύριος που έβαλε το χεράκι του (που... πάτησε το on αυτής της "σκούπας) στο 90-87 της σημερινής ημέρας (26/1), Τζέιμς Όγκουστιν ενημέρωσε όταν πια κατάφερε να απομακρυνθεί από τις αγκαλιές των συμπαικτών του ότι "είδα δυο παίκτες της ΤΣΣΚΑ κοντά μου και μετά ένιωσα τον Κρστιτς να με σπρώχνει με τον αγκώνα του. Εκείνη τη σ τιγμή διαπίστωσα ότι ο Κρστιτς επρόκειτο να πάρει την μπάλα, από την επαναφορά, μπήκα στη μέση, την άρπαξα και έτρεξα προς το αντίπαλο καλάθι, για να καρφώσω. Είδα όμως, το χρονόμετρο και διαπίστωσα πως είχαν μόλις 1'' να κάνω ό,τι είχα να κάνω. Σούταρα λοιπόν, από μακριά, ένα όχι και τόσο καλό σουτ, αλλά ευτυχώς μπήκε".

Eίχε να κάνει και μια ακόμα αποκάλυψη: "Όπως η μπάλα κατευθυνόταν προς το καλάθι σκεφτόμουν "τι ωραία που θα ήταν να βάλω το πρώτο νικητήριο καλάθι της καριέρας μου" και όταν είδα... πως το είχα βάλει, έπαθα σοκ. Δεν ήξερα τι να κάνω, πώς να αντιδράσω. Επανήλθα στην πραγματικότητα, όταν όλοι οι συμπαίκτες μου έπεσαν πάνω μου".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ