Κοντά στη Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Κατσικάρης - VTB League - SPORT 24
VTB LEAGUE

Κοντά στη Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Κατσικάρης

Κοντά στη Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Κατσικάρης

Ο Φώτης Κατσικάρης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποχώρησε από τον πάγκο της Λοκομοτίβ Κουμπάν πριν από περίπου δύο εβδομάδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτός θα μείνει κενός για πολύ ακόμη. Το κάθε άλλο, η ρωσική ομάδα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για τη διάδοχη κατάσταση, έχοντας "απλώσει" τα δίχτυα της στον Φώτη Κατσικάρη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποτελεί τον "εκλεκτό" της ρωσικής ομάδας για την άκρη του πάγκου της, με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Ρωσία να αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Παρεμπιπτόντως, η Ρωσία δεν αποτελεί άγνωστο προορισμό για τον Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο της Ντινάμο Αγ. Πετρούπολης (2005-'06), ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να καθίσει και σε αυτόν της "ρωσικής αρκούδας", αν δεν ξεσπούσε σκάνδαλο στην ομοσπονδία της χώρας, που έφερε τη λύση της συνεργασίας του με τη Ρωσία.

Θυμίζουμε πως η Λοκομοτίβ Κουμπάν τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στο Eurocup, αλλά και τη VTB League.

SHARE:
ΣΙΝΕΜΑ

ΣΙΝΕΜΑ

Όλες οι νέες ταινίες στις αίθουσες: Doctor Strange και βραβευμένο Toni Erdmann

Με μια ματιά, όλες οι νέες κυκλοφορίες στα σινεμά για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

AIDS

AIDS

Αθώος ο 'Ασθενής Μηδέν' στις ΗΠΑ

Αθωώθηκε από την επιστήμη ο Γαλλοκαναδός που θεωρούνταν ο πρώτος ασθενής που μετέφερε και μετέδωσε το AIDS στις ΗΠΑ. Ποια είναι τα νέα ευρήματα της έρευνας (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24