VTB LEAGUE

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά

Μεταξύ των φίλων της, είναι γνωστή ως "κλόουν". Για τον κόσμο, η Νταϊάνα Ταουράσι είναι μια εκ των 15 καλύτερων παικτριών, στην ιστορία του WNBA. Τους χειμώνες απασχολείται στη Ρωσία και γενικά λατρεύει το ποδόσφαιρο και τον Λιονέλ Μέσι (video).

Τους χειμώνες τους “βγάζει” στη Ρωσία -εσχάτως εδρεύει στο Εκατερίνμπουργκ, κοντά στη Σιβηρία. Τα καλοκαίρια στις ΗΠΑ. Γενικά, είναι busy. Ειδικότερα, παίζει μπάσκετ. Όχι γιατί δεν έχει κάτι άλλο να κάνει, αλλά επειδή αυτό είναι κάτι που κάνει πολύ καλά.

Η Νταϊάνα Ταουράσι έχει κερδίσει μια θέση στη λίστα με τις 15 καλύτερες παίκτριες, στην ιστορία του WNBA, είναι τρεις φορές χρυσή Ολυμπιονίκης και ελαφρώς... τρελή. Του τύπου να κάνει γυμνή φωτογράφιση για το ESPN Body Edition, προκειμένου να πάει κόντρα στην εικόνα που έχουν όλοι για αυτή.

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά

O γλυκός έρωτας

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του ποια είναι η Ταουράσι (οι φίλοι της τη χαρακτηρίζουν “κλόουν”, εξηγώντας πως λατρεύει να κάνει πλάκες) είναι το συμβάν των τελευταίων πλέι οφ στο WNBA, όπου απασχολείται με τις Phoenix Mercury. Στις 27/9 εκνευρίστηκε με το μαρκάρισμα της Σιμόν Αγκάστας, των Minnesota Lynx, άρχισαν τα “καντήλια”, μαζί με το τζαρτζάρισμα και εκεί που όλα έδειχναν... ξύλο, φίλησε την αντίπαλο της στο μάγουλο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, αντάλλαξαν χαμόγελα και χάι φάιβ -διότι θα λέγατε ότι γνωρίζονται καλά από την εθνική των ΗΠΑ, ενώ αμφότερες είναι All Star. Οι διαιτητές έδωσαν από ένα φάουλ και η φάση τελείωσε εκεί. Μετά το ματς, η μεν Αγκάστας εξήγησε “σε ό,τι αφορά το τανγκό που είχαμε με την Νταϊάνα, πάντα έλεγα ότι ήθελε λίγη από τη νοστιμιά μου”. Η Ταουράσι εξήγησε με το πλέον φυσιολογικό ύφος πως “ ήθελα απλά να κάνω γλυκό έρωτα”.


Ο σεξουαλικός προσανατολισμός

Την ερώτηση που σκέφτεστε, της την έκανε ένας φαν των Mercury. Tην έπιασε και τη ρώτησε αν έχει σύντροφο και απάντησε “ ΟΧΙ, αλλά ψάχνω για έναν πλούσιο, γύρω στα 2.03 που να οδηγεί BMW 745 li”. Όταν ένας άλλος φαν τη ρώτησε αν ερωτεύτηκε ποτέ κάποιον celebrity, ενημέρωσε πως “ ναι, την πρόεδρο του WNBA Ντόνα Όρεντερ”. Οι έχοντες γνώση διαβεβαίωσαν ότι αυτός ο έρωτας είχε να κάνει κυρίως με τη φιγούρα και τη δυναμική της Όρεντερ, πως δεν ήταν σεξουαλικού περιεχομένου. Αλλά who cares?

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά

Το αργεντίνικο αίμα

Η γεννημένη στις 11 Ιουνίου του 1982 Νταϊάνα Λορένα Ταουράσι, στο Γκλεντέιλ της Καλιφόρνια, αρχικά ακολούθησε το σπορ του (γεννημένου στην Ιταλία, μεγαλωμένου στην Αργεντινή, απ' όπου είναι η μητέρα της, Λιλιάνα) Μάριο Ταουράσι. Δηλαδή, έπαιζε ποδόσφαιρο έως τα 15. Και ήταν καλή. Αλλά το ύψος της την έστειλε στο μπάσκετ. Όπως διαβεβαίωσε μέσω της sport-express.ru η παίκτρια της UMMC της Εκατερίνμπουργκ (πρωτοπόρος της ρωσικής λίγκας, όπου απασχολείται την τελευταία οκταετία, όταν δεν υπάρχει WNBA- “δηλαδή το μισό χρόνο είμαι στο πιο κρύο μέρος του κόσμου και το άλλο μισό χρόνο στο πιο ζεστό”, όπως λέει χαρακτηριστικά) “στο Παγκόσμιο της Βραζιλίας θα είμαι με την Αργεντινή που φυσικά θα πάρει το τρόπαιο”.

Ο Μέσι και ο Μαραντόνα

Από τη μία το... αίμα, από την άλλη η λατρεία της για το ποδόσφαιρο, ήταν φυσιολογικό να τη ρωτήσουν ποιος είναι ο αγαπημένος της ποδοσφαιριστής; “Ο σκύλος μου λέγεται Μέσι και μάλλον δεν χρειάζεται να σας εξηγήσω γιατί. Ο Λιονέλ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο”, ενημέρωσε. Τη ρώτησαν αν τον έχει γνωρίσει. “ Όχι ακόμα, αλλά θα γίνει και αυτό μια μέρα. Ξέρω όμως, προσωπικά τον Μαραντόνα, που ήταν ο σούπερ ήρωας μου, όταν ήμουν παιδί. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, έμαθε πως είχα αργεντίνικες ρίζες και ήλθε σε ένα από τα παιχνίδια μας, για να με συγχαρεί για μια νίκη. Φυσικά, είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση και του ζήτησα να βγάλουμε μια φωτογραφία, την οποία έχω μαζί με τα υπόλοιπα σουβενίρ μου από τους Αγώνες. Δηλαδή, τα χρυσά μετάλλια”.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ