ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Βατούτιν: "Μας εξέπληξε ο Σφαιρόπουλος"

Βατούτιν: "Μας εξέπληξε ο Σφαιρόπουλος"
INTIME SPORTS

Ο Αντρέι Βατούτιν ανακοίνωσε την από κοινού λύση της συνεργασίας με το Γιάννη Σφαιρόπουλο, πλέκοντας το εγκώμιο του Έλληνα προπονητή. Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι θα προαχθεί σε χεντ κόουτς

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποχαιρέτησε το Γιάννη Σφαιρόπουλο που αποχωρεί από τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν.

Ο τελευταίος ανακοίνωσε ότι υπήρξε από κοινού συμφωνία για λύση της συνεργασίας τους, ενώ τόνισε πως άπαντες στις τάξεις της ομάδας εντυπωσιάστηκαν από την τεράστια εργατικότητά του.

"Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω τον Γιάννη Σφαιρόπουλος για τη δουλειά του στην ομάδα μας. Μας εντυπωσίασε με την εξυπνάδα του, την τεράστια εργατικότητα του, τις αστείρευτες γνώσεις του για το μπάσκετ, το ανοικτό του μυαλό, την ειλικρίνειά του, την ετοιμότητα του να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή", σχολίασε ο Βατούτιν και συνέχισε:

"Παράλληλα, αντιλαμβανόμαστε ότι ο Γιάννης είναι ικανός να γίνει ένας επιτυχημένος χεντ κόουτς για οποιαδήποτε δυνατή ομάδα και ειλικρινά του ευχόμαστε να βρει μια καλή δουλειά και καλή επιτυχία".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ