ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ο Κιριλένκο πιστεύει τον Ιτούδη

Ο Κιριλένκο πιστεύει τον Ιτούδη

Ο Αντρέι Κιριλένκο προειδοποίησε τον κόσμο να μην εκπλαγεί αν η ΤΣΣΚΑ τα πάει μια χαρά, με τον Δημήτρη Ιτούδη ως χεντ κόουτς. Τι είπε για το Μουντιάλ;

Η άποψη του Αντρέι Κιριλένκο έχει βαρύνουσα σημασία. Όχι μόνο για τους Ρώσους. Για αυτό και η sport-express.ru του ζήτησε να σχολιάσει την απόφαση της ΤΣΣΚΑ να δώσει το τιμόνι της ομάδας στον Δημήτρη Ιτούδη και όχι σε κάποιον ήδη καταξιωμένο χεντ κόουτς.

Ο ΑΚ47 κατ' αρχάς ομολόγησε ότι " δεν τον ήξερα πολύ καλά, μολονότι εργαζόταν επί σειρά ετών με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στον Παναθηναϊκό", πριν προσθέσει "προφανώς ωστόσο, η ΤΣΣΚΑ επέλεξε να τραβήξει άλλη οδό. Αντί να πάρει κάποιον έμπειρο κόουτς, αποφάσισε να προσλάβει έναν νέο προπονητή και να του δώσει λευκή επιταγή.

Το παράδειγμα του Μεσίνα αποδεικνύει πως ακόμα και οι μέντορες κάποια στιγμή κουράζονται από τη δουλειά. Το γεγονός εν τω μεταξύ, ότι ο Ιτούδης δεν έχει κατακτήσει τίποτα στην καριέρα του ως χεντ κόουτς, είναι η υπέρτατη πρόκληση για αυτόν. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να δουλέψει με τόσο δυνατούς παίκτες.

Ναι, ξέρω ότι πριν λίγα χρόνια η ΤΣΣΚΑ "κάηκε" από ανάλογη απόφαση (που αφορούσε τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς), αυτό όμως, δεν σημαίνει πως θα αποτύχει και ο Ιτούδης. Μην εκπλαγείτε αν δείτε τον Έλληνα να επιτυγχάνει στη δουλειά του".

Περίμενε τη Γερμανία και αυτό που έπαθε η Ισπανία

Τον ρώτησαν και για το Μουντιάλ, για να πει πως " παρακολούθησα τα ματς, με μεγάλο ενδιαφέρον. Βοήθησε και το γεγονός ότι κάποια αποτελέσματα ήταν έκπληξη. Αυτό που δεν ήταν έκπληξη ήταν η κυριαρχία της Γερμανίας. Το παιχνίδι της ήταν πολύ δυνατό, από την αρχή του τουρνουά". Οι ομάδες που του έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση "ήταν οι Κόστα Ρίκα και Κολομβία και φυσικά μετά τη βαριά ήττα από τη Γερμανία, η Βραζιλία", ενώ τόνισε ότι "περίμενα την αποτυχία της Ισπανίας. Όχι αυτό που έπαθαν. Αυτό δεν μπορούσα να το φανταστώ".

Σε ερώτηση για τον Μέσι, είπε "ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι εξαιρετικός παίκτης. Αλλά δεν είναι ο καλύτερος όλων. Κατά την άποψη μου, δε η "Χρυσή μπάλα" έπρεπε να δίνεται σε εκπρόσωπο των νικητών. Δηλαδή, στον Μίλερ ή τον Νόιερ".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ