ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Γλίτωσε τα χειρότερα η ΤΣΣΚΑ

Γλίτωσε τα χειρότερα η ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ έφτασε πολύ κοντά σε μια ακόμη αρνητική στιγμή της στην 15η αγωνιστική της VTB United League (την πρώτη ήττα στην ιστορία της από την Τρίουμφ), αλλά οι Μίτσοφ και Κρστιτς έσωσαν τη μέρα (74-71).

Ο Βίκτορ Χριάπα τραυματίστηκε και δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει την κατάσταση. Ποια κατάσταση; Η ΤΣΣΚΑ έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη της ήττα από την Τρίουμφ (στην ιστορία της), με το 58-59 στο 36', να είναι ενδεικτικό του τι συνέβαινε στο παρκέ.

Τότε ήταν που ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ (17π.) πήρε πρωτοβουλίες, συνεργάστηκε μετά με τον Νέναντ Κρστιτς (11π.) και μαζί οδήγησαν την "ομάδα του στρατού" στο 69-61, δύο λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας που ολοκληρώθηκε με το 74-71 στο φωτεινό πίνακα.

" Η Τρίουμφ έπαιξε εξαιρετικά και αυτό είναι γεγονός" δήλωσε ο Έτορε Μεσίνα, πριν προσθέσει " οφείλω να ενημερώσω ότι στο β' ημίχρονο δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον Χριάπα, λόγω προβλήματος στο μηρό, ενώ από την εκκίνηση του ματς ήταν εκτός ο Μίλος (Τεόντοσιτς) και ο Σάσα (Κάουν)", για να ξεκουραστούν -λέει. Συμπερασματικά "είχαμε πρόβλημα στην τρίτη περίοδο και είμαι χαρούμενος που τα ξεπεράσαμε".

Πέραν των Μίτσοφ και Κρστιτς, διψήφιος τελείωσε και ο Κάιλ Χάινς (10π., 6 ριμπ.). Για την Τρίουμφ, ο Κόρι Χίγκινς είχε 17π., 4 ασίστ και 3 ριμπ., 13 πρόσθεσε ο Βορόνοφ και 12 ο Ράκοβιτς.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ