ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τρέλα για Μπουρούση!

Τρέλα για Μπουρούση!

Ο Γιάννης Μπουρούσης επισκέφτηκε ακαδημία μπάσκετ στη Μαδρίτη και εξήγησε στους μαθητές τι χρειάζεται για να γίνεις μπασκετμπολίστας. Τι είπε στους γονείς (video).

Τη Δευτέρα (24/11) ο Γιάννης Μπουρούσης βρέθηκε στο Colegio Maristas San Jose del Parque της Μαδρίτης -απόφοιτος της οποίας ήταν ο Φελίπε Ρέγιες-, ως προσκεκλημένος event που διοργάνωσε το Gigantes del Basket.

Στο... ακροατήριο ήταν παιδιά από ακαδημίες μπάσκετ που ξεπέρασαν τα 300. Ο Έλληνας σέντερ έδειξε κινήσεις κοντά στο καλάθι, ενώ μετά δέχθηκε ερωτήσεις των "μαθητών". Η πρώτη ήταν πώς είναι να είσαι μπασκετμπολίστας.

"Πρέπει να έχεις μεγάλο ενθουσιασμό και να αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις. Να το θες με όλη σου την καρδιά και να προπονείσαι σκληρά" απάντησε. Απευθυνόμενος στους γονείς, είπε "ο ι γονείς μου δεν μου είπαν ποτέ αν είμαι καλός ή κακός παίκτης. Ένας από τους λόγους που απολαμβάνω τόσο αυτό που κάνω είναι γιατί οι γονείς μου δεν με πίεσαν ποτέ. Πλέον υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν είχαν αυτήν την πολυτέλεια. Μην πιέζετε τα παιδιά σας. Αφήστε τα να διασκεδάσουν".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ