ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρούντι: "Θα το πάρουμε του χρόνου"

Ρούντι: "Θα το πάρουμε του χρόνου"

Η αλήθεια είναι πως με την ευκολία που πέφτει στο παρκέ, δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχει γίνει κάτι ή όχι. Αυτή τη φορά, ο Ρούντι Φερνάντεθ ράγισε τον παράμεσο του δεξιού χεριού. Δεν κουνιέται ο Λάσο.

Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που να μπορούν να πουν ότι έχασαν δυο σερί τελικούς της Euroleague, με τον ίδιο τρόπο. Στην κατηγορία αυτή ανήκει ο Ρούντι Φερνάντεθ. Δεν το λέμε εμείς. Εκείνος το διατύπωσε έτσι ακριβώς, ενώ πρόσθεσε " η επανάληψη των λαθών, είναι που πονά περισσότερο". Αλλά το θέμα είναι να μη το βάζεις κάτω.

Για αυτό και δήλωσε " θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το τρόπαιο, του χρόνου στη Μαδρίτη", πριν γυρίσει... στον εαυτό του, εξηγώντας " πρέπει να είμαστε πολύ υπερήφανοι για όσα κάναμε. Οι τελικοί κρίνονται στις λεπτομέρειες και σε αυτές η Μακάμπι ήταν καλύτερη".

Ο συγκεκριμένος βέβαια, έχει έναν πόνο περισσότερο, καθώς χτύπησε στον παράμεσο του δεξιού χεριού (το ράγισε), το βράδυ που η Μακάμπι έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης και ακόμα οι γιατροί δεν μπορούν να πουν πότε θα επιστρέψει στο παρκέ. Το βέβαιο είναι πως δεν θα παίξει απόψε με τη Λαγκούν Άρο, για την 33η αγωνιστική της Liga Endesa.

Δεν κουνιέται ο Λάσο

Όπως συνέβη όταν η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Ρεάλ (στον τελικό του Copa del Rey, το 2013, στη Βιτόρια), έτσι και τώρα οι φήμες περί απομάκρυνσης του Πάμπλο Λάσο από τη "βασίλισσα" οργίασαν. Η απογοήτευση όλων είναι τεράστια, αλλά ο Βάσκος υπέγραψε πριν λίγους μήνες επέκταση, έως το 2016. Και αυτό το συμβόλαιο δύσκολα θα σπάσει.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ