ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέδρο Μαρτίνεθ ο αντί-Λάσο;

Πέδρο Μαρτίνεθ ο αντί-Λάσο;

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήθελε να ηρεμήσουν τα πνεύματα πριν πάρει αποφάσεις, για το μέλλον της μπασκετικής Ρεάλ. Τη Δευτέρα (7/7) θα ανακοινώνει αν μένει ο Πάμπλο Λάσο. Ο Φώτης Κατσικάρης δεν "παίζει" μόνος του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης... έφαγε το γάιδαρο και είναι προ της κατανάλωσης της ουράς, αν σκεφτείτε πως βάσει των δεσμεύσεων που έκανε το αφεντικό του οργανισμού, Φλορεντίνο Πέρεθ, τη Δευτέρα (7/7) θα ανακοινώσει αν μένει ή όχι ο Πάμπλο Λάσο, στον πάγκο της ομάδας.

Όσο καιρό κυκλοφορούν μόνο θεωρίες, κυκλοφορεί και το όνομα του Φώτη Κατσικάρη, ως βασικού υποψηφίου για τη θέση. Και δεν εννοούμε (μόνο) στην Ελλάδα, αλλά και στην Ισπανία.

Η Mundo Deportivo έγραψε σήμερα (6/7) ότι υπάρχει και ένας ακόμα προπονητής που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αναλάβει τη "βασίλισσα", αν φύγει ο Λάσο: είναι ο Πέδρο Μαρτίνεθ, κόουτς της Γκραν Κανάρια, στον οποίον είχε αποταθεί η Ρεάλ και το 2011, αλλά εκείνος είχε επιλέξει να περάσει άλλα τρία χρόνια στις Κανάριες Νήσους.

Για την ιστορία, αυτός φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, του υπεύθυνου στο μπάσκετ. Ο αρθρογράφος συμπληρώνει πως ένα από τα "μείον" του Κατσικάρη είναι ότι έως τα μέσα του Σεπτέμβρη θα έχει δουλειά με την Εθνική Ελλάδος.

Επίσης, ξεκαθαρίζει πως αν ο Λάσο πάρει όσα είναι να πάρει (1.8 εκάτ. ευρώ για δύο χρόνια, έχει υπογράψει) και φύγει, η Λαμποράλ Κούτσα θα του κάνει πρόταση να καθίσει στον δικό της πάγκο, με τον Χοσεάν Κερεχέτα να αλλάζει για μία ακόμη φορά άποψη -έχει "κλείσει" τον Μάρκο Κρέσπι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ