ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Γιουλ: "Γιατί να φύγει ο Λάσο;"

Γιουλ: "Γιατί να φύγει ο Λάσο;"

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά ή όχι προπονητή; Το αφεντικός δεν απαντά επί του θέματος, ο Πάμπλο Λάσο δεν έχει τοποθετηθεί (έχει συμβόλαιο έως το 2017), με τον Σέρχιο Γιουλ να διερωτάται προς τι... ο αλληλοσπαραγμός.

Από τις 26/6 που τελείωσε το ισπανικό πρωτάθλημα έως σήμερα (4/7), πολλά κυκλοφορούν που αφορούν τον Πάμπλο Λάσο, με τον Σέρχιο Γιουλ να διερωτάται προς τι ο αλληλοσπαραγμός. Το αφεντικό της Ρεάλ (ο Φλορεντίνο Πέρεθ) δεν είχε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, ούτε χθες (3/7), με τον Βάσκο να μην άγχεται, διότι έχει συμβόλαιο έως το 2017. Άρα, αν θέλουν οι Μαδριλένοι να προχωρήσουν στη λύση του, οφείλουν να πράξουν τα δέοντα.

Το θέμα είναι πως οι Σλότερ, Μπουρούσης και Μεζρί είναι στον "αέρα", καθώς εάν δεν διευκρινιστεί τι θα γίνει με τον Λάσο, δεν μπορεί να συζητηθεί και το ενδεχόμενο επέκτασης των συμβολαίων τους. Σε ό,τι αφορά τον Μίροτιτς, οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να πηγαίνει στους Μπουλς.

Γιουλ: "Γιατί να φύγει ο Λάσο;"

Γενικότερα, εκκρεμεί το πλάνο για την ερχόμενη σεζόν, με τον Σέρχιο Γιουλ να διερωτάται (μέσω του Reuters, που τον πέτυχε σε καμπ, στο οποίο παρέστησαν οι Ναβάρο και Μαρκ Γκασόλ) " δεν καταλαβαίνω γιατί αμφισβητείται ο Λάσο; Είναι ο ίδιος άνθρωπος με εκείνον που μας οδήγησε στο στιλ του παιχνιδιού που έχουμε και αποθέωσε όλη η Ευρώπη. Πέρυσι κάναμε κάποια πράγματα πολύ καλά και θεωρώ ότι αυτό το project πρέπει να συνεχιστεί. Δεν χρειάζεται να τρελαθούμε".

Η marca.com κάλεσε τον κόσμο της Ρεάλ να κρίνει τα όσα έκανε η ομάδα, τη σεζόν 2013-14, με το 43.2% να 'χουν επιλέξει το "ανεπαρκή".

Γιουλ: "Γιατί να φύγει ο Λάσο;"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ