ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Μαδρίτη τίμησε τη Ρεάλ

Η Μαδρίτη τίμησε τη Ρεάλ

Μόλις πάτησαν το πόδι τους στα πάτρια εδάφη οι κυπελλούχοι Ισπανίας, έβαλαν τα καλά τους και πήγαν στο Δημαρχείο για να τιμηθούν από την πόλη και την κοινότητα της Μαδρίτης. Η Δήμαρχος ανανέωσε το ραντεβού τους "για τους εορτασμούς της Euroleague και του πρωταθλήματος".

Λίγες ώρες μετά το θρίαμβο στη Μάλαγα, η Ρεάλ όχι μόνο είχε επιστρέψει στη Μαδρίτη, αλλά είχε βάλει τα κοστούμια της για να επισκεφτεί τους άρχοντες της περιοχής: τη Δήμαρχο Ανα Μποτέλα και τον πρόεδρο της κοινότητας, Ιγνάθιο Γκονζάλεθ.

Με αυτήν την επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης, όπου παρέστη και ο πρόεδρος του οργανισμού, Φλορεντίνο Πέρεθ, η "βασίλισσα" ολοκλήρωσε τους εορτασμούς του 24ου Copa del Rey. Προηγήθηκαν βέβαια, και κάποια άλλα γεγονότα. Η ημέρα ξεκίνησε με την εμφάνιση των κυπελλούχων στο "Santiago Bernabeu", όπου τους περίμεναν οι φαν της ομάδας, ενώ στο πρόγραμμα είχε σημειωθεί και μια συνάντηση με τον χορηγό της ομάδας.

Διαβάστε τι είχε να πει ο Γιάννης Μπουρούσης για τη Ρεάλ, σε ποια ερώτηση αρνήθηκε να απαντήσει και πού αφιέρωσε τον τίτλο

Η Δήμαρχος είπε μεταξύ άλλων, πως " είναι τιμή για τη Μαδρίτη να έχει μια ομάδα όπως είναι η δική σας. Νιώθουμε υπερήφανοι για εσάς και όσα κάνετε για το μπάσκετ. Εκ μέρους όλων των κατοίκων της πόλης, σας ευχαριστώ που είστε οι πρεσβευτές της Μαδρίτης, σε όλον τον κόσμο, αναδεικνύοντας τις αξίες του σπορ. Ανυπομονούμε για μια εκπληκτική μπασκετική χρονιά και είμαι πεπεισμένη πως θα τα ξαναπούμε σύντομα, πριν το καλοκαίρι για να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση της Euroleague και του εθνικού πρωταθλήματος".

Ο Πέρεθ είπε με τη σειρά του πως " όπως σας είχαμε υποσχεθεί, επιστρέψαμε για να γιορτάσουμε έναν ακόμα τίτλο, αυτόν που για πολλούς λόγους έχει ιδιαίτερο νόημα. Αυτή η ομάδα απευθύνεται σε διαφορετικούς φίλους του μπάσκετ που τους αρέσει το μεγαλείο του αθλήματος. Έχετε κάνει μια αξιόλογη σεζόν και έχετε διακριθεί για το ταλέντο, την αφοσίωση και τη ψυχή σας, στοιχεία που μας έδωσαν την Κυριακή (9/2) το Copa del Rey.

Η καλύτερη τηλεθέαση του αιώνα

Στον τελικό, μείνατε πιστοί στις αρχές σας, δεν εγκαταλείψατε έως το τέλος και τώρα ήλθε η ώρα να δείξουμε το θαυμασμό μας για την εκπληκτική δουλειά που έχει κάνει ένας άνθρωπος της ομάδας μας, ο Πάμπλο Λάσο. Έχουμε πάρει πέντε τίτλους, σε 2 1/2 χρόνια. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως παρ' ό,τι ο οργανισμός μας είναι παγκόσμιος, όλα ξεκινούν από τη Μαδρίτη. Είμαστε υπερήφανοι να κουβαλάμε το όνομα αυτής της πόλης και γνωρίζουμε τις ευθύνες που προκύπτουν από αυτό".

Φυσικά, το καλύτερο το άφησε για το τέλος: " Δεν θα αρκεστούμε στο Copa del Rey. Οι απαιτήσεις μας είναι απεριόριστες. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και για τους άλλους δυο στόχους: το πρωτάθλημα και τη Euroleague".

Όταν ολοκλήρωσε το αφεντικό, έγιναν οι ανταλλαγές δώρων, με τη Ρεάλ να δίνει μια φανέλα στη Δήμαρχο (με το Νο1) και εκείνη να ανταποδίδει με τιμητική πλακέτα, στον Πέρεθ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ