ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η εξομολόγηση του Σπανούλη στον Μπουρούση

Η εξομολόγηση του Σπανούλη στον Μπουρούση

Το τριήμερο που ήταν στην Αθήνα ο Γιάννης Μπουρούσης, για τη γέννηση της κόρης του, συνάντησε τον Βασίλη Σπανούλη. Τι του είπε ο Kill Bill; Διαβάστε.

Πριν δυο εβδομάδες (στις 30/3), ο Γιάννης Μπουρούσης είχε βρεθεί στην Αθήνα, για να υποδεχθεί στη ζωή την κόρη του. Κατόπιν σχετικής αδείας από τη Ρεάλ, έμεινε στην πρωτεύουσα για τρεις ημέρες και στο διάστημα αυτό συνάντησε τον κολλητό του, Βασίλη Σπανούλη. Τι έγινε μετά;

Θα σας μεταφέρουμε τι έγραψε η Μarca πως έγινε. “ Ο φίλος του Μπουρούση και συνοδοιπόρος στην Εθνική για χρόνια, αλλά και MVP των δύο τελευταίων Euroleague δεν έκρυψε την προτίμηση του. “Θέλουμε την ΤΣΣΚΑ και για αυτό πρέπει να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι δεδομένο. Είναι σαν να συναντά η Μπαρτσελόνα τη Ρεάλ. Όλα είναι "ανοιχτά". Βέβαια, στο τέλος της ημέρας, δεν είμαστε εμείς αυτοί που αποφασίζουμε”, διότι το ματς της Ρεάλ με τη Ζάλγκιρις επρόκειτο να διεξήχθη μια ημέρα μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Η ισπανική εφημερίδα σημείωσε πως ο Σπανούλης έκανε αυτό που... έταξε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο ( ακολούθησε το video με το σουτ της νίκης), αλλά η ήττα της Ρεάλ από τη Ζάλγκιρις άλλαξε τα πλάνα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ