ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: "Όλη η Ελλάδα είδε το πώς και το τι σφύριξαν οι διαιτητές"

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Προμηθέα Πατρών εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας τα παράπονά της για τα σφυρίγματα που θεωρεί ότι καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό είχε ο Προμηθέας Πατρών και για το λόγο αυτό η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, όπου εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τα σφυρίγματα που θεωρούν ότι εν πολλοίς όρισαν την τύχη της αναμέτρησης. "Είναι, πραγματικά, κρίμα, κάποιοι συστηματικά να πληγώνουν ό,τι αγαπάμε", τονίζεται μεταξύ άλλων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες της στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας (τόσο στους φιλάθλους του Προμηθέα, όσο και σε αυτούς του Παναθηναϊκού) για την κόσμια και φίλαθλη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κατάμεστο «Δημ.Τόφαλος», μετατρέποντας το παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό σε μια μπασκετική γιορτή, που απόλαυσε όλη η Ελλάδα.

Συγχαίρει, επίσης, τους αθλητές και το τεχνικό team της ομάδας μας για την προσπάθεια και την εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διαιτησία του αγώνα. Όλη η Ελλάδα είδε το πώς και το τι σφύριξαν οι διαιτητές του αγώνα. Είναι, πραγματικά, κρίμα, κάποιοι συστηματικά να πληγώνουν ό,τι αγαπάμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπουρούσης και Παππάς έσωσαν τον Παναθηναϊκό, 72-69 τον Προμηθέα
Πασκουάλ: "Ο Παππάς έπαιξε τέλεια"
TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ