ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Με Τόντιτς απέναντι στον ΠΑΟΚ

Με Τόντιτς απέναντι στον ΠΑΟΚ

Με ένα νέο πρόσωπο θα παραταχθεί ο Προμηθέας Πατρών στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (10/12, 17:00) αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Μίροσλαβ Τόντιτς. Δοκιμάζεται επίσης ο Τζόρνταν Ντίκερσον, για να καλύψει το κενό του Μουχάμαντ Φαγιέ.

Η ήττα από το Ρέθυμνο στην παράταση πριν από μερικές ημέρες ήταν το μικρότερο κακό για τον Προμηθέα Πατρών, ο οποίος είδε τον Μουχάμαντ Φαγιέ να αποχωρεί τραυματίας στα μισά της τέταρτης περιόδου.

Ο κορυφαίος παίκτης των νεοφώτιστων θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα, όπως αποφάνθηκε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, κάτι που ανάγκασε τον Νίκο Βετούλα να βγει στην αγορά, αναζητώντας άμεσα λύση καθώς ακολουθούν τα παιχνίδι με ΠΑΟΚ (εντός) και Κύμη (εκτός), που μπορούν να κρίνουν πολλά στη μάχη των playoffs.

Γι αυτό, προχώρησε με ταχύτητα η διαδικασία απόκτησης του Μίροσλαβ Τόντιτς (31, 2μ06), ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν στη Ρουμανία με τα χρώματα της Κλουζ. Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη χώρα μας, με τη φανέλα των Κολοσσού (2007-'09), Ολύμπια Λάρισας (2009-'10) και Ηλυσιακού (2010-'11) με ιδιαίτερη επιτυχία. Κάτι που εκμηδενίζει το διάστημα προσαρμογής του στα δεδομένα της Stoiximan.gr Basket League, αποτελώντας πλέον τον έκτο ξένο της ομάδας του Νίκου Βετούλα, που είχε ούτως ή άλλως ένα κενό στο ρόστερ της σε ό,τι αφορά την κοινοτική αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr πάντως, η συγκεκριμένη μεταγραφή πάντως ενδέχεται να μην είναι η μοναδική που θα κάνουν οι "μελανόλευκοι" αυτές τις ημέρες, αφού στην Πάτρα βρίσκεται κι ο Τζόρνταν Ντίκερσον (23, 2μ16) με σκοπό να δοκιμαστεί. Ο 23χρονος σέντερ, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Κόσοβο με τη φανέλα της Μπασκίμι, θα περάσει από ολιγοήμερο try out και εφόσον πείσει τον Νίκο Βετούλα για τη χρησιμότητά του, θα υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο.

Θα πρόκειται δηλαδή για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Μουχάμαντ Φαγιέ στο διάστημα απουσίας του. Οι πιθανότητες να τον δούμε πάντως κι αυτόν το Σάββατο απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι λίγες.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ