ΠΑΡΤΙΖΑΝ

"Διπλό" στην πρεμιέρα

"Διπλό" στην πρεμιέρα

Μετά κόπων και βασάνων κέρδισε η Παρτιζάν στην πρεμιέρα της Αδριατικής Λίγκας, επικρατώντας εκτός έδρας της Σολνόκι με 60-55. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιάννης Κουζέλογλου. Σπουδαία εμφάνιση από τον Γιόκιτς της Μέγκα Βιζούρα.

Μπορεί η Παρτιζάν να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή (αγωνιστική και οικονομική) κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να κερδίσει ομάδες σαν την Σολνόκι. Το συγκρότημα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς άλωσε την Ουγγαρία, παίρνοντας τη νίκη με 60-55. Όπερ και σημαίνει πως έκανε ποδαρικό με το δεξί στη φετινή Αδριατική Λίγκα.

Οι Σέρβοι ήταν εκ προοιμίου το φαβορί για τη νίκη. Και το επιβεβαίωσαν εντός παρκέ, έστω κι αν... τα χρειάστηκαν απέναντι σε μία ομάδα που δεν πέταξε λευκή πετσέτα σε κανένα σημείο του αγώνα. Όπως και να έχει, οι "γκρομπάρι" πήραν την πρώτη τους νίκη στην Αδριατική Λίγκα και έδειξαν πως διατηρούν ακόμη τη σκληράδα τους ως ομάδα.

Για την ομάδα του "Ντούλε" από 13 πόντους σημείωσαν οι Τέπιτς (με το "φτωχό" 5/14 εντός παιδιάς) και Άντριτς, την ίδια ώρα που ο Μιλουτίνοβιτς είχε 9 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιάννης Κουζέλογλου για λογαριασμό της Παρτιζάν.

Πήρε το όπλο του ο Γιόκιτς

Εξίσου δύσκολο έργο είχε η Μέγκα Βιζούρα, η οποία υποδέχθηκε την ΜΖΤ Σκοπίων. Κι αυτή όμως, πήρε στο φινάλε τη νίκη (103-95), αν και χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης (84-84κ.α.) για να τα καταφέρει. Ευτυχώ (για την ίδια) ο Νίκολα Γιόκιτς... είχε κέφια!

Ο 19χρονος σέντερ ήταν το "Α" και το "Ω" για την ομάδα του, με τη στατιστική του να λέει την αλήθεια για τα αποψινά του κατορθώματα. Είχε 27 πόντους (8/12 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 5/5 βολές), 15 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κοψίματα, με το "44" που κατέγραψε η αξιολόγησή του να τον χρίζει πολυτιμότερο παίκτη της πρεμιέρας στην Αδριατική Λίγκα.

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας:

Ερυθρός Αστέρας - Λέφσκι 85-55

Τσιμπόνα - Ολίμπια Λιουμπλιάνας 80-85

Κρκα - Τσεντέβιτα 80-72

Σολνόκι - Παρτίζαν 60-55

Μέγκα Βιζούρα - ΜΖΤ Σκοπίων 95-103

Ζάνταρ - Ιγκοκέα 68-61

Μπουντούτσνοστ - Μέλατατς 65-61

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ