ΜΠΑΣΚΕΤ

Θύμα της πρεμιέρας η Τσεντεβίτα

Θύμα της πρεμιέρας η Τσεντεβίτα

Ο Γιάσμιν Ρέπεσα ήταν σπίτι με πνευμονία, ενόσω η Τσεντεβίτα γινόταν το θύμα της πρεμιέρας στην Αδριατική λίγκα. Η Κρκα νίκησε 80-72, με τον Άρμσταντ να σταματά στους 31π. Τι έκανε ο Ούκιτς.

Από το πρωί η Τσεντεβίτα είχε ενημερώσει πως ο Γιάσμιν Ρέπεσα δεν θα μπορούσε να βρεθεί στον πάγκο της Τσεντεβίτα, λόγω πνευμονίας. Για αυτό χρέη χεντ κόουτς ανέλαβε ο βοηθός του, Βέλικο Μρστιτς. Και τι έγινε; Η εκπρόσωπος της Κροατίας στην Euroleague έχασε στο Νόβο Μέστο από την Κρκα 80-72.

Οι γηπεδούχοι έτρεξαν επί μέρους 22-8 στην τρίτη περίοδο και αυτό ήταν που άλλαξε την εξέλιξη του ματς -διότι μέχρι εκείνο το σημείο, το πάνω χέρι το είχε η δευτεραθλήτρια της περασμένης σεζόν. Μετά το 61-55 του 30', η Τσεντεβίτα δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι ουσιαστικό. Όπως να σταματήσει τον Άρμσταντ, ο οποίος τελείωσε με 31π. (10/13 διπ., 3/7 τριπ.), 6 ριμπ. και 4 ασίστ.

Για την Τσεντεβίτα, ο Μπίλαν είχε 13π. και 8 ριμπ., ο Πίλεπιτς 12 π., ο Ούκιτς 11 (όλους στο πρώτο ημίχρονο) και ο Μπάμπιτς που έπαιξε ως πόιντ γκαρντ 9π. και 9 ασίστ, συν 4 ριμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ