ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Απόπειρα αυτοκτονίας από υπάλληλο της Παρτίζαν

Απόπειρα αυτοκτονίας από υπάλληλο της Παρτίζαν

Υπάλληλος της Παρτίζαν δεν άντεξε τα οικονομικά προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί και αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. Βουγιόσεβιτς: "Το πρόβλημα είναι κοινωνικό, όχι μόνο της ομάδας".

Άνθρωπος που εργάζεται για την Παρτίζαν, είδε τα οικονομικά προβλήματα που είχε να διογκώνονται σε ασύλληπτο βαθμό και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με απαγχονισμό. Ευτυχώς, τον πρόλαβαν πριν να είναι αργά και τώρα νοσηλεύεται στο Βελιγράδι.

Σε σχετική ερώτηση που έγινε στον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, εξήγησε πως "η κατάσταση είναι δύσκολη παντού. Η αντίδραση αυτή του ανθρώπου δεν είχε να κάνει μόνο με τα οικονομικά προβλήματα της Παρτίζαν, αλλά με αυτά της κοινωνίας. Ειλικρινά εύχομαι να μην επαναληφθεί όμοιο φαινόμενο. Ο σύλλογος χρωστά μισθούς πέντε μηνών, κάτι που έχει να κάνει και με όσα συμβαίνουν στη χώρα. Όλοι αρνούνται τις ευθύνες τους, σε ανάλογες στιγμές. Εν μέρει ωστόσο, για αυτό που ζει η ομάδα μας φταίει ο Υπουργός Βράτισλαβ Γκάσιτς, ο οποίος αρνείται να αφήσει την κυριότητα του γηπέδου", ώστε οι ομάδες που αγωνίζονται και προπονούνται εκεί να μην πληρώνουν ενοίκιο στην κυβέρνηση.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ