ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Να πάρουμε δύναμη από τον κόσμο"

Σκαραφίγκας: "Να πάρουμε δύναμη από τον κόσμο"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας τόνισε πώς η ομάδα του θα πρέπει να διορθώσει κάποιες αδυναμίες που έχει.

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ.

" Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, νομίζω ότι είναι το πιο κρίσιμο της μέχρι τώρα παρουσίας μας στην Α1 και η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη", δήλωσε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

" Ευχάριστο το ότι γυρνάμε στην έδρα μας και θα πρέπει να πάρουμε δύναμη και κουράγιο από τον κόσμο, για να μπορέσουμε να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες που έχουμε σαν ομάδα και σαν άτομα ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός έδρας".

Μαγκουνής: "Τελικός αυτό το παιχνίδι"

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαγκουνής δήλωσε: " Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι τελικός το ξέρουμε όλοι αυτό, έχουμε προετοιμαστεί πολύ, έχουμε καινούργιους παίκτες που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, ο ΚΑΟΔ είναι μια πολύ καλή ομάδα γι’ αυτό βρίσκεται και πάνω από εμάς στην βαθμολογία, έχουνε κάνει κάποια στραβά αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια και θα έρθουν να διεκδικήσουν την νίκη στην Ελευσίνα.

Το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος το θέλει πιο πολύ και πιστεύω πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ομάδα στο πρωτάθλημα που να θέλει τόσο πολύ την νίκη όσο εμείς".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ