ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα"

Σκαραφίγκας: "Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας αναφέρθηκε στον αγώνα του Σαββάτου (30/11, 7μ.μ.) κόντρα στον Απόλλωνα στην Πάτρα και τόνισε πως ελπίζει ο καλύτερος να κερδίσει

Στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Γιώργος Σκαραφίγκας ξεκαθάρισε πως ο Πανελευσινιακός δε έχει να κρύψει τίποτα από τον Απόλλωνα και το αντίθετα.

Παράλληλα, σχολίασε ότι ελπίζει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να κερδίσει το παιχνίδι.

"Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχουμε μια κοινή πορεία, έχουνε έναν εξαιρετικό προπονητή με πολύ μεγάλο ταλέντο στο να βρίσκει Αμερικάνους παίκτες και να έρχονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα και να κάνουν πολύ μεγάλες εμφανίσεις", σχολίασε ο Γιώργος Σκαραφίγκας και συνέχισε:

"Παίζουμε σε μια πολύ μπασκετική και δύσκολη έδρα με μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει στο γήπεδο και να παίζει physical game και εκεί θα πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να τους αντιμετωπίσουμε. Με τον Απόλλωνα και τον προπονητή του γνωριζόμαστε πλέον πολύ καλά και δεν έχει να κρύψει τίποτα ο ένας από τον άλλο, ευελπιστώ να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι όπως τα τελευταία χρόνια και ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να κερδίσει".

Κόντρα στην πρώην ομάδα του θα αγωνιστεί ο Λάρι Τέρνερ ο οποίος επιστρέφει στο κλειστό της Περιβόλας μετά από ένα χρόνο αλλά, όπως και ο ίδιος δηλώνει: "έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα για τον παιχνίδι με τον Απόλλωνα και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο όλη αυτή την δουλειά. Είναι ξεχωριστό συναίσθημα που παίζω με την προηγούμενη ομάδα μου αλλά θα κάνω τα πάντα για να κερδίζω, ποτέ δεν παίζω για να χάσω και στο τέλος πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ