ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Λιακόπουλος: "Ήταν μία απλή νίκη, χρειαζόμαστε περισσότερες"

Λιακόπουλος: "Ήταν μία απλή νίκη, χρειαζόμαστε περισσότερες"
INTIME SPORTS

Χαμηλούς τους τόνους εν όψει της συνέχειας, κράτησε ο Νίκος Λιακόπουλος ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη του Πανελευσινιακού επί του Περιστερίου, αλλά και τις "αιχμές" του Σκαραφίγκα για κάποιους παίκτες του

Ο Νίκος Λιακόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη του Πανελευσινιακού επί του Περιστερίου, την αλλαγή ψυχολογίας που περιμένει στην ομάδα, καθώς και την ώθηση που θα δώσει ο κόσμος της Ελευσίνας μέχρι το τέλος της φετινής Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Πανελευσινιακός επέστρεψε μετά από καιρό στις νίκες και κατέκτησε το τρίτο του ροζ φύλλο αγώνα στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό στην "παρθενική" του σεζόν στην Α1 Ανδρών.

Κι αυτή η νίκη θα βοηθήσει και ψυχολογικά τους παίκτες του Γιώργου Σκαραφίγκα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νίκου Λιακόπουλου...

"Μετά από πολύ καιρό καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη που αξίζαμε και μας βοηθάει να ξεκινήσουμε μία νέα προσπάθεια για να μείνουμε στην κατηγορία. Είχαμε πολύ καλές εμφανίσεις σε αρκετά παιχνίδια, που πάντως δεν συνοδεύτηκαν από νίκες, καθώς χάσαμε πολλά στις λεπτομέρειες", σχολίασε ο Νίκος Λιακόπουλος και συνέχισε:

"Ψάχναμε για μία νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς. Έχουμε χτυπήσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια, πλην εκείνων με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκού και θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να μας δώσει το έναυσμα να συνεχίσουμε. Πιστεύω θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια, αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε περισσότερες νίκες".

"Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο"

Πάντως, ο 30χρονος γκαρντ θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους εν όψει της συνέχειας... "Από εδώ και πέρα έχουμε 12 παιχνίδια μπροστά μας από τα οποία θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Κόντρα στο Περιστέρι πήραμε μία απλή νίκη και τίποτα άλλο. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο", υπογράμμισε ο Νίκος Λιακόπουλος και πρόσθεσε:

"Η ομάδα που θέλει να μείνει στην κατηγορία, δεν μπορεί να χάνει στην έδρα της. Μία νίκη στην έδρα σου είναι πολύ σημαντική, γιατί έτσι διαφυλάσσεις το γήπεδο σου και αισθάνεσαι δυνατός σε αυτό. Αν μάλιστα, κάνεις ένα διπλό είναι σαν να έχεις πετύχει διπλή νίκη".

Τον ρωτήσαμε για την αίσθηση του να επιστρέφει μία ομάδα στη φυσική της έδρα, όπου ο κόσμος είναι πιο "θερμός" και ο Νίκος Λιακόπουλος τόνισε τη σημασία αυτού του στοιχείου:

"Είναι πολύ σημαντικό να παίζει μία ομάδα στη φυσική της έδρα και όχι σε ένα ουδέτερο γήπεδο που παίξαμε εμείς για έναν ολόκληρο γύρο. Η ομάδα επέστρεψε μετά από 6 μήνες και ήδη ο κόσμος δίνει φοβερή ώθηση στον Πανελευσινιακό για να κάνει την προσπάθειά του".

"Περιμένουμε να μας εξηγήσει"

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Πανελευσινιακού με το Περιστέρι, ο Γιώργος Σκαραφίγκας έκανε ειδική αναφορά στην έλλειψη στεγανών στα αποδυτήρια της ομάδας του, λέγοντας πως κάποια παιδιά έβγαλαν προς τα έξω κάποια πράγματα που δεν έπρεπε.

Ρωτήσαμε το Νίκο Λιακόπουλο, τι ακριβώς συνέβη κι αν ο Έλληνας προπονητής μίλησε στους παίκτες του, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική... "Ήταν κάτι το οποίο είπε ο κόουτς, αλλά δεν ξέρω πραγματικά περί τίνος πρόκειται. Θα περιμένουμε να μας εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε στην επόμενη προπόνηση".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ