ΜΙΛΑΝΟ

Νέο ρεκόρ για την Αρμάνι!

Νέο ρεκόρ για την Αρμάνι!
INTIME SPORTS

Τα στατιστικά στοιχεία για άλλη μια φορά πήραν "φωτιά" μετά τον έκτο αγώνα της Σιένα με την Αρμάνι Μιλάνο για τη σειρά των τελικών της Serie A.

Σιένα και Αρμάνι Μιλάνο διασταύρωσαν για άλλη μια φορά τα ξίφη τους στην 6η αναμέτρηση των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος , με τα στατιστικά αυτή τη φορά να για νέο προσωπικό ρεκόρ των Μιλανέζων, ύστερα από τη νίκη τους.

Το καταλυτικό σουτ του Κέρτις Τζέρελς , στο έκτο παιχνίδι της σειράς των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Σιένα και την Αρμάνι Μιλάνο, συμπλήρωσε τους 20.000 πόντους της Αρμάνι στα play off. Η ομάδα του Μιλάνο είναι αυτή που έχει σκοράρει τους περισσότερους πόντους σε 247 αγώνες 81,0 κατά μέσο όρο.

Ο Τζέρελς από την πλευρά του έχει αυξήσει κατά 25% τα δίποντα σουτ του (6/24) μεταξύ του τελευταίου τριμήνου και της φάσης των ημιτελικών, με 53,8% στους τελικούς (14/26), από 5,6 σε 12,0 π. ανά παιχνίδι.Στα play off που η Αρμάνι είχε το 10-0 νίκες ήταν μονάδες μπροστά σε σχέση με τον αντίπαλο, ενώ στα στα παιχνίδια που ήταν πίσω με 0-7 βρισκόταν στα ίδια ποσοστά ή σε χαμηλότερα.

Οι Μιλανέζοι έχουν 51 νίκες στους 76 αγώνες, νέο προσωπικό ρεκόρ της ομάδας, καταρίπτοντας αυτό που είχε την περίοδο 1985-86 , με 50 αγώνες. Πλέον, είναι ο τέταρτος σύλλογος που υπερβαίνει τους 50 π., μετά τις Σιένα (5 φορές), τη Βίρτους Μπολόνια (3), την Τρεβίζο (2).Η Αρμάνι Μιλάνο δεν έχει κερδίσει ποτέ έναν αγώνα σε τελικό πρωταθλήματος με σκορ μικρότερο των 50π., με 0-10 ήττες κατά της.

TAGS ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ