EUROLEAGUE

Βασιλειάδης: "Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη"

Βασιλειάδης: "Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη"

Η Μάλαγα έφτασε στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (27/02, 21:45) στο ΣΕΦ και ο Κώστας Βασιελιάδης επεσήμανε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Μετά το πέρας του πρώτου γύρου του Top 16 η Μάλαγα έχει ρεκόρ 1 νίκη και 6 ήττες. Όπως είναι φυσικό, η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αποκτά χαρακτήρα πρόωρου τελικού.

Απέναντι στους Πειραιώτες οι Ισπανοί θα προσπαθήσουν να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο, σύμφωνα με τον Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος μίλησε στο Olympiacos BC TV, κατά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος".

Αρχικά, ο Έλληνας φόργουορντ δήλωσε: ‘’Με το σκεπτικό ότι η 4η ομάδα που προκρίνεται, θα έχει 7 νίκες, για εμάς δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών. Ερχόμαστε εδώ για να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό, να είμαστε κοντά στο σκορ ως το τελευταίο λεπτό και στο τέλος να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είμαστε καλά, είναι σημαντικό πως δεν έχουμε τραυματισμούς, δουλέψαμε αρκετά καλά και πιστεύω πως έχουμε τύχη’’.

Για τον ημιτελικό του Copa del Rey απέναντι στην Μπαρτσελόνα τόνισε: ‘’Τον αφήσαμε πίσω. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι, είδαμε τα λάθη μας και το τι πρέπει να βελτιώσουμε. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η οποία είναι μεγάλη ομάδα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά κάποια μικρά λάθη μάς στέρησαν τη νίκη. Από εδώ και πέρα ξεκινάμε κάτι καινούριο, αρχίζει ο δεύτερος γύρος του Top 16 και είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη’’.

Κλείνοντας είπε πως ‘’ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει την ΤΣΣΚΑ που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι πρώτος στον όμιλο και πάρα πολύ καλή ομάδα. Με την αλλαγή του προπονητή, άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα. Πιέζει πάρα πολύ στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως θα πάει πολύ μακριά’’.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ