ΜΑΛΑΓΑ

Ελπίδες Πλάθα για Ντράγκιτς

Ελπίδες Πλάθα για Ντράγκιτς

Ο Ζόραν Ντράγκιτς μπορεί να βρίσκεται στη Μάλαγα και να προπονείται με την ομάδα αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τον παίκτη και το NBA. Ο Χουάν Πλάθα, ωστόσο, ελπίζει στην παραμονή του παίκτη στην Ισπανία.

Ο Ζόραν Ντράγκιτς είναι στη Μάλαγα και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Το ερώτημα όμως είναι αν θα μείνει εκεί.

Από την πλευρά της ισπανικής ομάδας δεν υπάρχουν ανοικτές διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή του αλλά υπάρχει ο φόβος πως ο 22χρονος σουτινγκ γκαρντ θα πληρώσει το buy out (750.000 ευρώ) και θα αποχωρήσει.

Ο προπονητής των Ανδαλουσιάνων, ωστόσο, σε δηλώσεις του στην La Opinion de Malaga ελπίζει πως ο Λιθουανός αθλητής θα παραμείνει και φέτος στο σύλλογο.

"Έχω μιλήσει με τον Ζόραν δύο ή τρεις φορές και η μία ήταν και πρόσφατα. Θέλω να είναι μαζί μου όλο τον καιρό που θα βρίσκομαι στον πάγκο της Ουνικάχα Μάλαγα", σχολίασε και συνέχισε: "Ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας και να μας βοηθήσει να ωριμάσουμε. Γνωρίζει ότι μαζί μας μπορεί να βελτιωθεί και υπάρχει ενδιαφέρον επομένως μπορούμε να τον βοηθήσουμε περαιτέρω, μπορεί να πάρει έναν μεγαλύτερο ρόλο. Αυτό που έχω να πω είναι πως είναι ενήμερος για το τι έκανε η ομάδα αυτή την περίοδο. Αυτό δεν μου δείχνει κάποιον άνθρωπο που θέλει να φύγει. Ωστόσο, στη μέση μπαίνουν τα χρήματα και άλλα ακαθόριστα στοιχεία που δεν μπορούν να κοντρολαριστούν".

TAGS ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ