ΜΑΛΑΓΑ

Όλα ανοιχτά για Βασιλειάδη

Όλα ανοιχτά για Βασιλειάδη

Η Μάλαγα έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την option στο συμβόλαιο του Κώστα Βασιλειάδη ώστε να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν όμως η παραμονή του διεθνή γκαρντ στην Ανδαλουσία δεν είναι δεδομένη. Ποια είναι τα δεδομένα.

Το περασμένο καλοκαίρι (για την ακρίβεια, λίγες μέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας) ο Κώστας Βασιλειάδης επέστρεψε στη Μάλαγα έπειτα από το 2006 ωστόσο η σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως ίσως θα περίμενε ο διεθνής γκαρντ, σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Βασιλειαδης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός δράσης για αρκετό διάστημα. Στις αρχές Μαρτίου αποχώρησε τραυματίας στον εντός έδρας αγώνα της Ουνικάχα με την Γκραν Κανάρια ενώ οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν κάκωση δεύτερου βαθμού στο πέλμα για τον διεθνή γκαρντ, ο οποίος ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του έπειτα από σχεδόν δυο μήνες και επέστρεψε στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τη Μάλαγα με τον αποκλεισμό στο Game 5 της ημιτελικής σειράς με την Μπαρτσελόνα και πλέον η ομάδα της Ανδαλουσίας στρέφεται στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Οι παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο είναι ο Μάρκοβιτς, ο Σουάρεθ και ο αρχηγός Φραν Βάσκεθ ενώ θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους Γκριν, Τόμας, Βασιλειάδη και Τούλσον, σχετικά με την παραμονή τους στην Ουνικάχα.

Όσον αφορά τον Κώστα Βασιλειάδη, η Μάλαγα έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την option και να τον κρατήσει στις τάξεις της για έναν ακόμα χρόνο (σ.σ. το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δυο πλευρές ήταν για 1+1 χρόνια).

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Diario Sur, ο 31χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στο μέλλον του στην ομάδα του Τζουάν Πλάθα. "Μίλησα με τον πρόεδρο και τον τιμ μάνατζερ. Μου είπαν ότι μολονότι το συμβόλαιό μου είναι για 1+1 χρόνια, θα συνεχίσω στη Μάλαγα για άλλα δυο χρόνια τουλάχιστον!". Ήταν η συνέντευξη στην οποία παραδέχτηκε ότι πιθανότατα δεν θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ 2015, προκειμένου να ξεκουραστεί και να είναι απόλυτα έτοιμος τη νέα σεζόν.

Παρ' όλα αυτά, οι εμφανίσεις του μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ήταν κατώτερες των προσδοκιών. Ο Βασιλειάδης τελείωσε τη σεζόν με 6 πόντους (88% στις βολές, 43% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα), 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ μ.ό. Η συνάντηση με τον τιμ μάνατζερ της Μάλαγα, Κάρλος Χιμένεθ, θα κρίνει και το μέλλον της συνεργασίας τους.

TAGS ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ