ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Στη Μακάμπι ο Χαλπερίν!

Στη Μακάμπι ο Χαλπερίν!
INTIME SPORTS

Παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Γιοτάμ Χαλπερίν ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό επιστρέφοντας στην ομάδα της καρδιάς του.

Μετά από τρία χρόνια παραμονής στον Ολυμπιακό ο Γιοτάμ Χαλπερίν επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης ήταν ελεύθερος από τον Ολυμπιακό καθώς είχε τελειώσει το συμβόλαιό του και οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν δείξει προθέσεις να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και τη νέα σεζόν. Ακόμα κι αν ήθελαν πάντως, δεν πρόλαβαν καθώς η Μακάμπι κινήθηκε αστραπιαία.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ο παίκτης- αποκάλυψη της φετινής σεζόν κυρίως στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, ο Γιοτάμ Χαλπερίν δεν υπολογιζόταν από τον Ολυμπιακό. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πέρσι του είχε ζητηθεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, όμως δεν βρήκε πρόταση που να τον ικανοποιεί και έμεινε στον Ολυμπιακό.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα και τελικά βρήκαν τη χρυσή τομή για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον Ισραηλινό γκαρντ να έχει απολαβές ύψους 500.000 δολαρίων για κάθε έτος από τη μεταξύ τους συνεργασία.

Η Μακάμπι θέλει να στηριχθεί εν όψει της νέας σεζόν σε Ισραηλινούς παίκτες, προκειμένου η μείωση των αλλοδαπών στο πρωτάθλημα να μην της δημιουργήσει πρόβλημα.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ