ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Ο Σμιθ ζήτησε 1.5 εκάτ. δολ. από τη Μακάμπι

Ο Σμιθ ζήτησε 1.5 εκάτ. δολ. από τη Μακάμπι

Ο Ντόντα Σμιθ είχε μια εξαιρετική σεζόν και τώρα έχει... απαιτήσεις, της τάξεως των 1.5 εκάτ. δολ. για διετή συνεργασία. Τουλάχιστον, τόσα ζήτησε από τη Μακάμπι.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της φετινής Μακάμπι, που ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο 2013-14 ως κάτοχος του Triple Crown ( ήταν το έκτο της ιστορίας της) ήταν ο Σον Τζέιμς, ο οποίος πλησίασε το 1.000.000 δολ. Τώρα, μπορείτε να καταλάβετε πώς αισθάνθηκαν οι της "ομάδας του λαού" όταν άκουσαν από τον Ντόντα Σμιθ ότι θέλει 1.5 εκάτ. δολ., για διετές συμβόλαιο. Για να σας βοηθήσουμε, το συναίσθημα δεν ήταν χαρά.

Οι εκπρόσωποι των πρωταθλητών Ευρώπης τον ενημέρωσαν πως θα χρειαστεί να ξανασυζητήσουν, αν και εκείνος θέλει να ρίξει λίγο τις απαιτήσεις του. Για τη σεζόν 2013-14, ο MVP της ισραηλινής λίγκας έλαβε από τη Μακάμπι Χάιφα το ποσό των 300.000 δολ. Μετά όμως, τα όσα κατέθεσε στο παρκέ φέτος, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και ρωσικών ομάδων και για την ακρίβεια, της Ούνιξ Καζάν.

Την ίδια ώρα, ο Άλεξ Τάιους αξίωσε από τη Μακάμπι 2.2 εκάτ. δολ., για τρία χρόνια και περιμένει την απάντηση των καθ' ύλην αρμοδίων, οι οποίοι έχουν ενημερώσει τον Ντ Ορ Φίσερ για το ενδιαφέρον τους να επιστρέψει στη Nokia Arena, αλλά περιμένουν να δουν αν θα πάρει ισραηλινό διαβατήριο (έχει παντρευτεί Ισραηλινή).

Πώς γίνονται συζητήσεις, χωρίς προπονητή; Ο Γκάι Γκούντες θα είναι ο διάδοχος του Ντέιβιντ Μπλατ, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ