ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μπλου: "Είχα πρόταση από τους Cavs"

Μπλου: "Είχα πρόταση από τους Cavs"

Ο Ντέιβιντ Μπλου συνάντησε τη Μακάμπι στο Brooklyn και μίλησε για τη ζωή του μακριά από το μπάσκετ, τον Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και την προσφορά που του έκανε το Cleveland.

Ένα comeback ήταν αρκετό για τον Ντέιβιντ Μπλου. Πολλώ δε από τη στιγμή που συνοδεύτηκε με triple crown. Όπως ομολόγησε στο sport5.co.il δεν νιώθει την παραμικρή ανάγκη να επιστρέψει στα παρκέ. "Μου άρεσε πολύ η φανέλα της Μακάμπι, αλλά δεν θέλω να βγάλω αυτή που φοράω τώρα!", είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου, κατά την επίσκεψη του στην προπόνηση της "ομάδας του λαού", στο Brooklyn.

Πώς είναι η ζωή μακριά από το μπάσκετ; " Την έζησα ξανά την εμπειρία, πριν δυο χρόνια, οπότε ήξερα τι να περιμένω". Και πώς είναι να παρακολουθεί ως φαν την πρώην παρέα του; "Απολαυστικό!". Τον ρώτησαν για την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μπλατ από τους Cleveland Cavaliers, για να υποστηρίξει ότι "είναι εκπληκτικό να τον βλέπω στο ΝΒΑ, να πραγματοποιεί ένα όνειρο του". Μετά αποκάλυψε πως " είχα και εγώ πρόταση από τους Cavs. Δεν είναι πολλοί αυτοί που δέχονται προσφορές από ομάδες του ΝΒΑ, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν ήθελα να θυσιάσω αυτό που κάνω τώρα, για να επιστρέψω στα γήπεδα". Τι κάνει; "Ασχολούμαι με τις επιχειρήσεις" και πιο συγκεκριμένα με τα κτηματομεσιτικά.

Θα πάρουν οι "Ιππότες" το πρωτάθλημα; "Είναι τα φαβορί. Πιστεύω δε, ότι τη μεγαλύτερη πίεση την έχει ο LeBron, όχι ο Μπλατ. Σε κάθε περίπτωση, ο κόουτς έχει περάσει χρόνια και χρόνια, ζώντας υπό πίεση. Ξέρει πώς να τη διαχειριστεί".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ