ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μπλατ: "Στο Ισραήλ οι καλύτεροι κόουτς"

Μπλατ: "Στο Ισραήλ οι καλύτεροι κόουτς"

Τη Δευτέρα (28/4) τελείωσε η κανονική περίοδος στο Ισραήλ (πρώτη τερμάτισε η Μακάμπι), την Πέμπτη (1/5) ξεκινούν τα πλέι οφ, με το σύστημα -του μονού τελικού- να αλλάζει, από το 2015. Πώς κέρδισε τις εντυπώσεις ο Ντέιβιντ Μπλατ

Οι φιναλίστ της ισραηλινής λίγκας εμφανίστηκαν στην ίδια αίθουσα, για να συζητήσουν επί των play offs, με τον πρόεδρο της Winner League, Σάμιουελ Φράνκελ να υπόσχεται πως " θα κάνω ό,τι μπορ, ώστε να αλλάξει το σύστημα και από μονός τελικός, να γίνει σειρά αγώνων". Πότε; "Α πό την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο". Προς το παρόν " εύχομαι καλή τύχη στη Μακάμπι, στο Final Four".

Φέτος η σεζόν θα ολοκληρωθεί με έναν τελικό, όπου θα επιδιώξουν να βρεθούν οι Μακάμπι Τ.Α.-Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα, Χάποελ Τ.Α.-Χάποελ Εϊλάτ, Χάποελ Ιερ.-Χάποελ Χολόν, Μακάμπι Χάιφα-Αϊρόνι Νες Ζιόνα. Εκπρόσωποι όλων των ομάδων, βρέθηκαν στο Hilton του Τελ Αβίβ, για την συνέντευξη Τύπου της διαδικασίας που ξεκινά την Πέμπτη (1/5).

Όταν έφτασε η ώρα να μιλήσει ο Ντέιβιντ Μπλατ, το πρώτο που διευκρίνισε ήταν ότι " στο Ισραήλ έχουμε τους καλύτερους κόουτς της Ευρώπης. Υπάρχει τεράστια πρόκληση και η κανονική περίοδος είναι πάντα πολύ δύσκολη. Είναι θετικό για τη χώρα ότι υπάρχουν ομάδες που βελτιώνονται".

Ο Σαρόν Ντρούκερ, ο οποίος θα κάθεται στον απέναντι πάγκο (από αυτόν του Μπλατ), είπε ότι "υπάρχει ξεκάθαρα, διαφορά επιπέδου μεταξύ ημών και της Μακάμπι, που είναι μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων ομάδων, στο ΝΒΑ. Μας ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός μας και το κατά πόσο θα είμαστε έτοιμοι στο opening της σειράς, την Πέμπτη (1/5)".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ