ΛΑΥΡΙΟ

Τα εισιτήρια για το Λαύριο - Ολυμπιακός και η "Ελπίδα"

Τα εισιτήρια για το Λαύριο - Ολυμπιακός και η "Ελπίδα"
INTIME SPORTS

Την Δευτέρα (15/2, 20:30) το Λαύριο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και η ομάδα γνωστοποίησε την διάθεση των εισιτηρίων. Θα υπάρξει ενημέρωση στο γήπεδο για να γίνεις δότης μυελού των οστών.

Για την 18η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, το Λαύριο θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και η ομάδα γνωστοποίησε την διάθεση των εισιτηρίων. Οι γηπεδούχοι θα δείξουν και το κοινωνικό τους πρόσωπο, στηρίζοντας το δύσκολο έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" και "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ".

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Λαύριο:

"Δώσε ΕΛΠΙΔΑ, δώσε ΖΩΗ”»: γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών!

Η Διοίκηση και οι αθλητές της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ δείχνουν για άλλη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και την ευαισθησία τους στηρίζοντας το δύσκολο έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και ΄΄ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ΄΄

Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου από τις 7:30 μ.μ. έως 10:00 μ.μ. εκπρόσωποι των συλλόγων φίλων παιδιών με καρκίνο ΄΄ΕΛΠΙΔΑ΄΄ και ΄΄ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ΄΄ θα βρίσκονται κοντά μας στο κλειστό γήπεδο Λαυρίου απαντώντας στα ερωτήματα, εγγράφοντας νέα μέλη αλλά και συλλέγοντας το απαραίτητο υλικό ώστε όλοι μαζί να διαδώσουμε τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών.

Η συμπαράσταση των φιλάθλων του Λαυρίου για την αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας, είναι ανεκτίμητη προσφορά!

Σας περιμένουμε όλους!".

Ακόμα, το Λαύριο ενημέρωσε για τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό:

"Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΛΑΥΡΙΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

H KAE ΛΑΥΡΙΟ ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΛΑΥΡΙΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και ώρα 8:30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων και την αποφυγή συνωστισμού τα εκδοτήρια θα εξυπηρετούν ως εξής: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή από τις 10 π.μ. – 1:30 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. – 9 μ.μ.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ