ΛΑΥΡΙΟ

Κέσελ: "Ιδιαίτερη η σχέση μου με το Λαύριο"

Κέσελ: "Ιδιαίτερη η σχέση μου με το Λαύριο"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Κέσελ "προσγειώθηκε" στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης (7/1), δηλώνοντας ευτυχισμένος για τη μεταγραφή του. Τι τον συνδέει με το Λαύριο και γιατί θέλει να... ανταποδώσει.

Ο Μάρκο Κέσελ υπέγραψε στο Λαύριο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου , κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο 28χρονος φόργουορντ έφτασε μάλιστα στη χώρα μας το απόγευμα της Πέμπτης (7/1), για να προπονηθεί αύριο (8/1) με σκοπό να μάθει, όσο περισσότερο γίνεται, τη νέα του ομάδα.

Πλέον, οι άνθρωποι των νεοφώτιστων κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του και να είναι στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ απέναντι στον Κόροιβο (10/1, 17:00).

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε πως " είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι ξανά στην Ελλάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάθε ομάδα, κάθε ματς είναι για μένα μία πρόκληση και θέλω πάντα να νικάω", για να προσθέσει αποκαλύπτοντας την ιδιαίτερη σχέση του με το Λαύριο:

" Είμαι συγκινημένος που θα παίξω σε μία πόλη, η οποία είχε βοηθήσει την πατρίδα μου και συγκεκριμένα την πόλη, Αλέξινατς, στη διάρκεια του πολέμου. Θέλω να ανταποδώσω με τον τρόπο μου αυτή τη βοήθεια".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ