ΛΑΥΡΙΟ

Το Λαύριο ανακοίνωσε επίσημα τον Κέσελ

Το Λαύριο ανακοίνωσε επίσημα τον Κέσελ

Το Λαύριο ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 28χρονου σμολ-φόργουορντ, Μάρκο Κέσελ, έως το τέλος της σεζόν, ολοκληρώνοντας έτσι την σημαντικότερη μεταγραφική κίνηση της ιστορίας του.

Παίκτης του Λαυρίου είναι και επίσημα ο 28χρονος σμολ-φόργουορντ, Μάρκο Κέσελ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα έως και το τέλος της σεζόν. Πρόκειται για την σημαντικότερη μεταγραφική κίνηση στην ιστορία του συλλόγου, ο οποίος ενισχύεται σημαντικά ενόψει της συνέχειας.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου:

"Βόμβα" με Μάρκο Κέσελ!

Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου Σέρβου σμολ-φόργουορντ (2.06 m) Μάρκο Κέσελ (Marko Kešelj) και τον καλωσορίζει στη μεγάλη και όμορφη οικογένεια της!

Ο Μάρκο Κέσελ, στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό (2010-2012), κατακτώντας το Πρωτάθλημα σε Ελλάδα και Ευρώπη το 2012 ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Βαλένθια (2012-2013), Λε Μαν (2013), Ασβέλ (2013-2014) και Μέγκα Μπάσκετ (2014-2015)".

Έρχεται την Πέμπτη (7/1) στην Αθήνα

Ο Μάρκο Κέσελ, ο οποίος αγωνίστηκε για μία διετία στον Ολυμπιακό (2010-2012) κατακτώντας το Πρωτάθλημα σε Ελλάδα και Ευρώπη το 2012, θα έρθει στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης (7/1). Το Λαύριο θα κάνει αγώνα δρόμου για να του βγάλει το δελτίο την Παρασκευή, ώστε ο παίκτης να μπορέσει να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς κόντρα στον Κόροιβο το Σάββατο (9/1).

Η ομάδα του Λαυρίου κινήθηκε με άκρα μυστικότητα για την απόκτηση του Μάρκο Κέσελ και ελάχιστοι ήταν οι άνθρωποι που γνώριζαν για το θέμα. Οι παίκτες του Λαυρίου είναι εντυπωσιασμένοι από την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με τον Σέρβο φόργουορντ.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ