ΚΥΜΗ

Θέμα ωρών για ΜακΦάντεν στην Κύμη

Θέμα ωρών για ΜακΦάντεν στην Κύμη

Η ενίσχυση που προανήγγειλε ο Γιάννης Καστρίτης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods μετουσιώνεται στην απόκτηση του Θαντ ΜακΦάντεν για την Κύμη.

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods και τη διεύρυνση του σερί δίχως ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα, ο Γιάννης Καστρίτης επεσήμανε πως η Κύμη είναι κοντά σε μεταγραφική ενίσχυση με έναν γκαρντ. Μία μέρα μετά (20/11) ήρθε η είδηση της επικείμενης απόκτησης του Θαντ ΜακΦάντεν από τους "μπλε".

Ο 28χρονος γκαρντ ξεκίνησε τη σεζόν στα Σκόπια με τη φανέλα της Κάρπος Σόκολι, έχοντας 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ κατά μέσο όρο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπως επίσης 14.8 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Δεν έμεινε για πολύ όμως στη γειτονική χώρα, αφού το συμβόλαιό του λύθηκε και είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Κύμης, επιστρέφοντας στα μέρη μας. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα, για να πιάσει άμεσα δουλειά με σκοπό να κάνει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι της "ουράς" με τον Πανιώνιος Βίκος Cola στις 2 Δεκεμβρίου -μετά δηλαδή τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των "παραθύρων" των εθνικών ομάδων.

Θυμίζουμε ότι πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ στο β' μισό της σεζόν, έχοντας πολύ καλή παρουσία στη Stoiximan.gr Basket League. Στα 18 παιχνίδια που αγωνίστηκε με τη φανέλα του "δικεφάλου" είχε 10 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ κατά μέσο όρο.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ