ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ομπράντοβιτς: "Είμαι δυσαρεστημένος"

Ομπράντοβιτς: "Είμαι δυσαρεστημένος"

Όσοι παρατηρούσαν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στα 13 χρόνια που ήταν στην Ελλάδα, γνωρίζουν πως όταν παίζει με τα κλειδιά του νευρικά, κάτι δεν πάει καλά. Η... γλώσσα του σώματος τον πρόδωσε και την Τετάρτη (29/4).

Στα χρόνια που ζούσε και εργαζόταν στην Ελλάδα, κάθε φορά που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έπαιζε νευρικά στα χέρια του τα κλειδιά του, όλοι ήξεραν πως έχει γίνει κάτι που του έχει ανεβάσει την πίεση. Το αυτό έκανε και κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Τορκού Κόνιασπορ.

Η ομάδα του νίκησε... με τη ψυχή στο στόμα ( και γιατί ο Μπογκντάνοβιτς σκόραρε 4/4 βολές, στα τελευταία 13'' ), με τον "Ζοτς" να λέει λίγες ώρες μετά πως " είμαι δυσαρεστημένος. Το μόνο που με ικανοποίησε από αυτήν την εμφάνιση, ήταν η αντίδραση κάποιων νέων παικτών. Κατά τα άλλα, ήμασταν "φτωχοί" και δη ορισμένοι εκ των πιο έμπειρων αθλητών μας. Είχαμε το προβάδισμα την περισσότερη ώρα, αλλά στο τελευταίο λεπτό αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Θέλετε λεπτομέρειες; Να σας πω λοιπόν, ότι πριν το ματς είχαμε πει πως θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα στην περιφέρεια. Το κάναμε, αλλά όχι έως το τέλος. Συγχαίρω λοιπόν, τους παίκτες της Τορκού".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ