ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ερμίς: "Καλό μου έκανε ο Ομπράντοβιτς"

Ερμίς: "Καλό μου έκανε ο Ομπράντοβιτς"

Ο Μπαρίς Ερμίς βρήκε τον εαυτό του, όταν έφυγε από τη Φενέρμπαχτσε και για αυτό ευχαριστεί τον "Ζοτς".

Η απόφαση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αφήσει τον Μπαρίς Ερμίς να φύγει από τη Φενέρμπαχτσε, ήταν καταλυτικής σημασίας ως προς την εξέλιξη του 29χρονου πόιντ γκαρντ, ο οποίος αναδείχθηκε στη Γκαζιαντέμπ.

Αυτό που είπε, ήταν ότι "μ ετά τον αποκλεισμό μου από την εθνική (το καλοκαίρι του 2013) είχα πάρει άδεια 10 ημερών από τη Φενέρμπαχτσε. Όταν πήγα στην πρώτη μου προπόνηση με τον Ομπράντοβιτς, ο οποίος με ενημέρωσε ότι δεν με υπολόγιζε, κάτι που είχε πει στη διοίκηση, αλλά εκείνη δεν με είχε ενημερώσει. Μου ζητήθηκε να βρω νέα ομάδα. Σεβάστηκα απόλυτα αυτήν την απόφαση, γιατί ο καθένας κοιτά πώς θα κάνει καλύτερη την ομάδα του, ενώ ο "Ζοτς" παραδέχθηκε πως ενημερώθηκα κάπως αργά. Είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με την εξέλιξη του Κέναν Σιπαχί. Πάνω από όλα είναι το κέρδος του τουρκικού μπάσκετ. Έψαξα στην αγορά και βρήκα τη Γκαζιαντέπ", όπου εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστής -στην ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς.

Ο δημοσιογράφος επέμεινε ότι μια δυσαρέσκεια θα την ένιωσε. " Κάποτε είχα επιλεγεί μεταξύ των καλύτερων πόιντ γκαρντ της Ευρώπης, στην ηλικία μου. Ομάδες επένδυσαν πάνω μου. Καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Δεν ήταν το καλύτερο μου που έφυγα από τη Φενέρ, αλλά ήταν ο τρόπος να κάνω ένα βήμα προς τα εμπρός".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ