ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Πατέρας Σάριτς: "Ο Ίβκοβιτς είναι τρελός"

Πατέρας Σάριτς: "Ο Ίβκοβιτς είναι τρελός"

Οι δυο διαδοχικές απουσίες του γιου του, από το ρόστερ της Αναντολού Εφές, είχαν ως συνέπεια το ξέσπασμα του Πρέντραγκ Σάριτς. Διαβάστε τι είχε να πει και... μαντέψτε πότε θα ξαναπαίξει ο Ντάριο Σάριτς.

Με αυτά που κάνει ο πατέρας Σάριτς, ενδεχομένως ο γιος του να μην παίξει ποτέ ξανά με τη φανέλα της Εφές. Και δεν θα φταίει σε τίποτα.

Η επιλογή του Ντούσαν Ίβκοβιτς να μην συμπεριλάβει τον Ντάριο Σάριτς στο ρόστερ της πρώτης αγωνιστικής, στην τουρκική λίγκα (ήταν η δεύτερη διαδοχική απουσία -με το όριο στη γείτονα να είναι οι έξι ξένοι και την Εφές να 'χει επτά) είχε ως συνέπεια τις δηλώσεις του πατέρα του, Πρέντραγκ, ο οποίος ανέκαθεν μπερδευόταν -και πίστευε ότι η καριέρα είναι δική του και όχι του υιού του.

Τι είπε, στη www.jutarnji.hr; “Αυτό που κάνει ο Ίβκοβιτς είναι τρελό. Και με κάνουν έξαλλο. Ενδεχομένως να ζητήσουμε τη λύση του συμβολαίου. Τα πράγματα δεν δείχνουν καλά. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Πριν δέκα ημέρες, ο Ντάριο μου είπε ότι είναι δυστυχισμένος, γιατί ο κόουτς δεν θέλει να παίρνει πολλά σουτ. Το παιδί πρέπει να παίζει και όχι να κοιτά τα ματς από τις εξέδρες. Δεν υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού. Οπότε ποιο είναι το πρόβλημα;”. Όταν του είπαν πως στη Euroleague θα παίξει, απάντησε “ναι, αλλά ποιο θα είναι το νόημα αν τον βάλει μόνο για πέντε λεπτά;”. Έπος;

Για την ιστορία, ο “Ντούντα” έχει και ένα ακόμα θέμα να λύσει: ο Ζόραν Πλάνινιτς και το συμβόλαιο που έχει με την επταψήφια αμοιβή.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ