ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Τελευταίο εμπόδιο τα συμβόλαια

Τελευταίο εμπόδιο τα συμβόλαια
INTIME SPORTS

Πληροφορίες εκ Τουρκίας αναφέρουν ότι μετά την τελευταία συνάντηση που είχαν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι οι παράγοντες της Εφές στο Βελιγράδι η συμφωνία βρίσκεται στην τελική της ευθεία. "Θα απαντήσει το πολύ ως το πρωί της Παρασκευής" λέει ο Εζερχούν.

Οι τελευταίες πληροφορίες από Τούρκους δημοσιογράφους επιβεβαιώνουν το πρωινό δημοσίευμα του Sport24.gr που θέλει τον "Ζοτς να μαζεύει τα πράγματα του για την Τουρκία" .

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι μένει μόνο να ξεπεραστεί ένα μικρό εμπόδιο σε ότι αφορά τις συζητήσεις των δύο πλευρών, που κορυφώθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση που έλαβε χώρα στο Βελιγράδι.

Ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία στο κομμάτι των απολαβών (3 εκατομμύρια ευρώ θα λαμβάνει το τεχνικό τιμ) και για το μπάτζετ και το μοναδικό "αγκάθι" αφορά το μέλλον παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαιο. Ένας από αυτούς είναι κι ο Σάσα Βούγιασιτς. Συγκεκριμένα ο Ομπράντοβιτς θέλει να φτιάξει την ομάδα όπως την θέλει αυτός, από την αρχή.

Ο γενικός αρχηγός της τουρκικής ομάδας, Ενγκίν Οζερχούν, δήλωσε πως η απάντηση του Ομπράντοβιτς αναμένεται το πολύ ως το πρωί της Παρασκευής, η οποία θεωρείται "η καθοριστική ημέρα".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ