ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα "μάζεψε" για Τουρκία ο Ομπράντοβιτς

Τα "μάζεψε" για Τουρκία ο Ομπράντοβιτς

Πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μάζεψε τα πράγματα του από την Αθήνα και τα έστειλε στην Τουρκία, κάτι που "σφραγίζει" τη συμφωνία με την Εφές.

Το Sport24.gr εδώ κι αρκετές ημέρες αναφέρει ότι η Εφές θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κάτι που επιβεβαιώνεται κι από τις τελευταίες εξελίξεις.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ξεκινάει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του "Ζοτς", με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο επί 13χρονια "τιμονιέρης" του Παναθηναϊκού μάζεψε τα πράγματα του για την Τουρκία. Κυριολεκτικά. Το σπίτι του στα βόρεια προάστια άδειασε, με τις κούτες να ξεκινούν τα ταξίδι τους με προορισμό τη γειτονική χώρα. Αν, λοιπόν, ευσταθούν οι πληροφορίες τότε αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα έρθει κι η ανακοίνωση της συμφωνίας.

Είναι δεδομένο, άλλωστε, το έντονο μεταξύ τους φλερτ. Στις πρώτες διαπραγματεύσεις ο Σέρβος προπονητής ζήτησε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο από την τουρκική ομάδα. Τα μοναδικά εμπόδια για να τα βρουν οι δύο πλευρές δεν ήταν το ύψος του μπάτζετ (που δεν θα έχει όριο), αλλά οι απολαβές των προπονητών (3 εκατομμύρια για όλο το προπονητικό τιμ) και το μέλλον των παικτών που έχουν συμβόλαιο για του χρόνου. Συγκεκριμένο το ρόστερ της Εφές μπορεί να χαρακτηριστεί δεσμευμένο, μόνο που ο Ομπράντοβιτς έχει διαφορετική γνώμη για αυτόν, θέλοντας να ξεκινήσει από την αρχή το χτίσιμο της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ