ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Έχει ανοίξει η όρεξη του Γκιουλέρ

Efes Pilsen's Sinan Guler (C) celebrates victory during their Euroleague Basketball Group D Game 1 match Efes Pilsen between Partizan at Abdi Ipekci Arena in Istanbul, Turkey, Thursday, October 23, 2008. Photo by Aykut AKICI/TURKPIX
Efes Pilsen's Sinan Guler (C) celebrates victory during their Euroleague Basketball Group D Game 1 match Efes Pilsen between Partizan at Abdi Ipekci Arena in Istanbul, Turkey, Thursday, October 23, 2008. Photo by Aykut AKICI/TURKPIX TURKPIX

Στο μπλογκ που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Σινάν Γκιουλέρ τονίζει πως η ομάδα του είναι έτοιμη να κάνει το 3-0 και να... τελειώσει με το TOP-16

Ο 27χρονος γκαρντ έγραψε στο προσωπικό του μπλογκ για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν με την Ρεάλ Μαδρίτης, το ξεκίνημα της ομάδας του στο TOP-16 της διοργάνωσης αλλά και το 3-0 που θέλει.

Οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στους "16" της διοργάνωσης ωστόσο είναι αποφασισμένοι να κάνουν συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να φτάσουν έως τα πλέι οφ.

"Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το επόμενο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Πέμπτη είναι το πλέον σημαντικό. Η αντίπαλος μας έχει το ίδιο ρεκόρ με εμάς και μας κάνει να θέλουμε να πετύχουμε την 3η μας νίκη στον όμιλο που θα μας βοηθήσει να μείνουμε αήττητοι", ανέφερε ο Γκιουλέρ μεταξύ άλλων και συνέχισε:

"Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και ήδη πήραμε μία πρώτη ανταμοιβή της σκληρής δουλειάς που κάνουμε με τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει μέχρι στιγμής. Κατά την άποψη μου η νίκη μας επί της Σιένα ήταν καθοριστικής σημασίας".

Όσον αφορά τη συνέχεια; Ο Τούρκος παίκτης δίνει το σύνθημα: "Έχοντας μέχρι στιγμής δύο νίκες στο TOP-16 της Ευρωλίγκας αλλά πρέπει να κάνουμε ακόμα πιο σκληρή δουλειά για να φτάσουμε τα πλέι οφ. Θα παίξουμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης τα δύο επόμενα παιχνίδια μας και περιμένω ότι θα γίνουν σκληρές μάχες μέχρι το τελευταίο λεπτό. Προς το παρόν βέβαια είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης στη Μαδρίτη".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ