ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Γουντς και Γεωργάκης για Λευκάδα

Γουντς και Γεωργάκης για Λευκάδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Δόξα Λευκάδας εντείνει τις προσπάθειες ενίσχυσης του ρόστερ της, με τον Τόνι Γουντς και τον Γιώργο Γεωργάκη να βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους νεοφώτιστους.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος έπιασε δουλειά στη Δόξα Λευκάδας, αναλαμβάνοντας πλέον να "γεμίσει" το ρόστερ των νεοφώτιστων, εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Κάπως έτσι, οι νησιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Τόνι Γουντς και Γιώργο Γεωργάκη, προκειμένου για την κάλυψη των κενών στο "5". Ο πρώτος ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και παρά τη φημολογία περί συμφωνίας με την Κύμη στην αρχή του καλοκαιριού, παρέμεινε ελεύθερος μέχρις αυτές τις ημέρες. Ο Χάρης Μαρκόπουλος εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός, κάνοντας εισήγηση για την απόκτησή του.

Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη που ξέρει καλά τα της Basket Legue, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Κηφισιάς (2013-'14), του Πανιωνίου (2014-'15) και του Απόλλωνα Πατρών (2015-'16).

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεωργάκης βρέθηκε πέρσι στον Κόροιβο, όπου συνεργάστηκε με τον νεαρό τεχνικό. Κάτι που όπως φαίνεται έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Χάρη Μαρκόπουλου να του εμπιστευθεί μια θέση στο ρόστερ της Δόξας Λευκάδας.

Αμφότεροι οι δύο σέντερ αναμένεται να ολοκληρώσουν τη μετακίνησή τους στους νεοφώτιστους εντός των επόμενων ημερών...

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ