ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βλέπει 15χρονο του Αιγάλεω η Μπαρτσελόνα

Βλέπει 15χρονο του Αιγάλεω η Μπαρτσελόνα

Τα "μάτια" της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα και εντυπωσιάστηκαν από τον 15χρονο Βασίλη Χαραλαμπόπουλο του Αιγάλεω, στον οποίο μάλιστα ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση για πολυετές συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα τη χώρα μας επισκέφτηκε προ ημερών ο τεχνικός διευθυντής ανάπτυξης των "μπλαουγράνα", αυτός που είναι υπεύθυνος για τον εντοπισμό ταλαντούχων και πολλά υποσχόμενων αθλητών στην Ισπανία, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα παρακολούθησε κι ένα φιλικό παιχνίδι του Αιγάλεω και εντυπωσιάστηκε από τις ικανότητες του παίκτη.

Δεν είναι μόνο η Μπαρτσελόνα, βέβαια, που ενδιαφέρεται για τον Χαραλαμπόπουλο, καθώς κι η Ουνικάχα Μάλαγα του είχε στείλει μια πρόσκληση για να επισκεφτεί την Ισπανία και να προπονηθεί με την ομάδα, ενώ πριν μερικές βδομάδες ο νεαρός φόργουορντ είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο για το Jordan Brand Classic στο οποίο συγκεντρώθηκαν τα 40 μεγαλύτερα ευρωπαικά ταλέντα (μαζί κι ο ένα χρόνο μεγαλύτερος Δημήτρης Σταμάτης της Ευρυάλης).

Να σημειωθεί ότι ο Χαραλαμπόπουλος παρά το νεαρό της ηλικίας του αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα του Αιγάλεω και αγωνίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Εθνική Παίδων (υπό τις οδηγίες του Μάνου Μανουσέλη) παρά το γεγονός ότι ήταν δύο χρόνια μικρότερος από τους υπόλοιπους παίκτες.

Σε ότι αφορά τώρα το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, οι "μπλαουγράνα" σκοπεύουν να επανέλθουν το καλοκαίρι, όταν θα έχει τελειώσει τη χρονιά, με πολυετή πρόταση για τον εντάξουν στην ομάδα τους.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ