ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πλησιάζει στη Βαρκελώνη, ο Τίμπορ Πλάις

Πλησιάζει στη Βαρκελώνη, ο Τίμπορ Πλάις

Η Μπαρτσελόνα επέλεξε τον Τίμπορ Πλάις, για αντικαταστάτη του Τζόι Ντόρσι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των "μπλαουγκράνα" και της Λαμποράλ Κούτσα.

Δεν είναι μυστικό πως η Λαμποράλ Κούτσα έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Ούτε ότι αποπειράθηκε να "ξεφορτωθεί" τα μεγάλα συμβόλαια που είχε -δίχως μεγάλη επιτυχία, διότι εκτός των αμοιβών, ζητούσε και buy out και το σύνολο έφτανε στα ύψη.

Η περίπτωση του Τίμπορ Πλάις ήταν λίγο διαφορετική, καθώς ο Γερμανός είχε ενημερώσει αρχικά πως ενδιαφέρεται να πάει στο ΝΒΑ (έχουν τα δικαιώματα του οι Thunder, που ωστόσο πρόσθεσαν δυο παίκτες στη θέση του από το ντραφτ, συν εκείνους που είχαν). Αυτό δεν έγινε και η Μπαρτσελόνα έτρεξε να προλάβει. Δεν ήταν η μόνη (το ίδιο έκανε η Μπάγερν και η ΤΣΣΚΑ). Τελικά τι συνέβη; Όπως γράφει η mundodeportivo.com ο 24χρονος σέντερ, οι Βάσκοι ζήτησαν 1.000.000 ευρώ για να... ξεχάσουν ότι έχουν άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο με τον Πλάις (για τη σεζόν 2014-15 είναι να πάρει 900.000 ευρώ, καθαρά). Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι η Λαμποράλ δεν "αντέχει" το οικονομικό βάρος του Πλάις, είναι στα υπέρ της "Μπάρτσα" που αναγνωρίζει την ανάγκη να δώσει μπάι άουτ, όχι όμως, αυτού του ύψους.

Ο Πλάις ενσωματώθηκε την Τετάρτη (30/7) στην εθνική Γερμανίας, αλλά δεν θα παίξει στο Super Cup του Μπάμπεργκ, κατόπιν δικού του αιτήματος. Εξήγησε στους ιθύνοντες ότι βρίσκεται στη διαπραγμάτευση του μέλλοντος του και θέλει να αποφύγει τυχόν τραυματισμό.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ