ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παίρνει τα μέτρα της η Μπαρτσελόνα

Παίρνει τα μέτρα της η Μπαρτσελόνα

Ο ιδιοκτήτης του draftexpress.com ενημέρωσε πως η Μπαρτσελόνα προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο να φύγει ο Κώστας Παπανικολάου για το ΝΒΑ, το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Τζόναθαν Γκίβονι είναι ο ιδιοκτήτης του Draft Express, εκ των δημοφιλέστερων ιστοσελίδων που υπάρχουν και ασχολούνται με τα ΝΒΑ prospects. Τους παίκτες δηλαδή, που αναμένεται να απασχολήσουν το θεαματικότερο πρωτάθλημα στον πλανήτη.

Όλα αυτά ενδεχομένως να μη χρειαζόταν να τα μάθετε, αν ο Γκίβονι δεν είχε έλθει στην Ευρώπη, μαζί με 30 σκάουτς του ΝΒΑ που παρακολούθησαν το ματς της Παρτίζαν με την Γαλατασαράι, για την 7η αγωνιστική της Euroleague. Κάποιοι εκ των "κατασκόπων" βρίσκονται ακόμα στην ήπειρο μας και σήμερα (22/2) βρέθηκαν στο Ράντνιτσκι-Τσεντεβίτα (43-62), για την 21η αγωνιστική της Αδριατικής λίγκας.

Πριν πάει σε αυτό το ματς, έγραψε στο Twitter πως ο Ντάριο Σάριτς, ο 19χρονος Κροάτης πόιντ φόργουορντ ο οποίος παίζει στην Τσιμπόνα, ενδέχεται να μη δηλώσει και φέτος συμμετοχή στο ντραφτ, διότι δεν του αρέσουν οι πιθανότητες που έχει να επιλεγεί ψηλά.

Ο ειδικός έγραψε επίσης, πως δεν αποκλείεται να δηλώσει συμμετοχή, να επιλεγεί όπου επιλεγεί και μετά να επιστρέψει στην Ευρώπη για ένα-δυο χρόνια. Το βέβαιο είναι πως ο Κροάτης απέλυσε όλους τους εκπροσώπους του (στην Αμερική και την πατρίδα του).

Η συνέχεια των "τιτιβισμάτων" αφορούσε έναν δικό μας άνθρωπο: τον Κώστα Παπανικολάου. Όπως έγραψε ο Γκίβονι, η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για την πιθανότητα να καλύψει το κενό του, σε περίπτωση που φύγει για το Χιούστον, το προσεχές καλοκαίρι. Και πού θα αποταθεί; Στον Σάριτς.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ